ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ:Προειδοποιεί τους εργοδότες να μην τολμήσουν να προβούν σε καμία επίπτωση σε εργαζόμενους

Δεν έφταναν τα ήδη αφόρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα της Θεσσαλονίκης στις καθημερινές τους μετακινήσεις, τώρα καλούνται να πληρώσουν και την έλλειψη στοιχειώδους ετοιμότητας του στόλου του ΟΑΣΘ να ανταποκριθεί σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων.
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ,
απαιτώντας να βγουν άμεσα τα λεωφορεία σε όλες τις βασικές γραμμές και με όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλεια των επιβατών.
Προειδοποιεί επίσης τους εργοδότες να μην τολμήσουν να προβούν σε καμία επίπτωση σε εργαζόμενους που αδυνατούν να προσέλθουν στην εργασία τους και να πληρώσουν το κόμιστρο ταξί για όσους αναγκαστούν να εργαστούν.
Καλεί τον κρατικό μηχανισμό, τις Επιθεωρήσεις Εργασίας να είναι σε ετοιμότητα και να προβούν σε ελέγχους αν και όπου προκύψουν οποιασδήποτε μορφής επιπτώσεις για εργαζόμενους.
Επίσης καλεί τις αρχές να πάρουν όλα τα μέτρα να μην αντιμετωπίσει ο λαός της πόλης δυσχέρεια στην πρόσβαση νερού και ρεύματος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες.
«Οι ταξικές δυνάμεις, τα σωματεία, οι Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα είναι αυτές τις μέρες σε διαρκή ετοιμότητα», τονίζει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης, καλώντας τους εργαζόμενους να απευθύνονται στα σωματεία τους για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε εργοδοτικής αυθαιρεσίας (τηλ. επικοιν. 6977002477, 6970063313, 6973311296, 6953004775).
Σάββατο 5 Γενάρη 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου