ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Οι ταξικές δυνάμεις ανάγκασαν το παραμάγαζο των εργοδοτών σε φυγή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο περιοδεύων θίασος της ομάδας Βασιλόπουλου, δοκίμασε και σήμερα να συνεχίσει τις «εκλογές» παρωδία του εργοδοτικού «σωματείου»- μηχανισμού εκλογής αντιπροσώπων.
Από το πρωί οι ταξικές δυνάμεις της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης με εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, αποκάλυψαν την ξεφτίλα του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, κάλεσαν τους εργαζόμενους να
γυρίσουν την πλάτη στους εκφοβισμούς των διευθυντών, να μην στηρίξουν τον εκφυλισμό.
Η μαζική κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων, μπροστά από το χώρο που διεξάγονταν οι «εκλογές», μακριά από το ΕΚΘ, στα γραφεία ενός σωματείου που έχει κορνίζες τον εργοδότη του (!!!), ανάγκασε το παραμάγαζο των εργοδοτών να φύγει και να κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια. Αν ήθελαν να υπερασπίσουν μια δίκαιη διαδικασία, δεν θα φοβόντουσαν, αυτό δείχνει και την ξεφτίλα τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε σωματείο, να καταδικάσουν την προσπάθεια εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Να είναι σε επιφυλακή και ετοιμότητα για να υπερασπίσουν τα συνδικάτα από τα αφεντικά και τα τσιράκια τους.


Θεσσαλονίκη 18/01/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου