ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Πως θα προμηθεύονται οι εργαζόμενοι στον Σκλαβενίτη τις κάρτες του ΟΑΣΘ

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Σκλαβενίτη, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης από τους εργαζόμενους, της κάρτας του ΟΑΣΘ απεριορίστων διαδρομών με μειωμένο αντίτιμο.
Η ανακοίνωση :
Τον Ιούνιο η διανομή θα διεξαχθεί όπως και το Μάιο με απλή επίσκεψη στα σημεία διανομής του ΟΑΣΘ (κεντρικά Παπαναστασίου, Πλ. Αριστοτέλους, Πλ. Ελευθερίας).
Για τον Ιούλιο του 2018
οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να αποκτήσουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ με μειωμένο αντίτιμο θα
χρειαστεί να προσκομίσουν βεβαίωση ότι είναι μέλη του Σωματείου.
Μέσα στον Ιούνιο καλούνται οι συνάδελφοι να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους για το 2018 ή και την εγγραφή τους στο Σωματείο αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, ώστε να παραλάβουν τη βεβαίωση.
Για το σκοπό αυτό μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Σωματείου (2310-268673), στον πρόεδρο Ηλία Τζιώνα (6977465103) καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που εργάζονται σε διάφορα καταστήματα («Μακεδονία», «One Salonica», Βαρδάρης, Τούμπα, Φάληρο κ.α.)

TO Δ.Σ.




https://emathess.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου