-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Πως θα προμηθεύονται οι εργαζόμενοι στον Σκλαβενίτη τις κάρτες του ΟΑΣΘ

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Σκλαβενίτη, σχετικά με την διαδικασία απόκτησης από τους εργαζόμενους, της κάρτας του ΟΑΣΘ απεριορίστων διαδρομών με μειωμένο αντίτιμο.
Η ανακοίνωση :
Τον Ιούνιο η διανομή θα διεξαχθεί όπως και το Μάιο με απλή επίσκεψη στα σημεία διανομής του ΟΑΣΘ (κεντρικά Παπαναστασίου, Πλ. Αριστοτέλους, Πλ. Ελευθερίας).
Για τον Ιούλιο του 2018
οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να αποκτήσουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ με μειωμένο αντίτιμο θα
χρειαστεί να προσκομίσουν βεβαίωση ότι είναι μέλη του Σωματείου.
Μέσα στον Ιούνιο καλούνται οι συνάδελφοι να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους για το 2018 ή και την εγγραφή τους στο Σωματείο αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, ώστε να παραλάβουν τη βεβαίωση.
Για το σκοπό αυτό μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Σωματείου (2310-268673), στον πρόεδρο Ηλία Τζιώνα (6977465103) καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που εργάζονται σε διάφορα καταστήματα («Μακεδονία», «One Salonica», Βαρδάρης, Τούμπα, Φάληρο κ.α.)

TO Δ.Σ.
https://emathess.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου