--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ----ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Καταγγέλλει το εργατικό έγκλημα στην «ΑΒ Βασιλόπουλος» Πάτρας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης  καταγγέλλει το νέο εργατικό έγκλημα και εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας που έχασε τη ζωή του μέσα σε σούπερ μάρκετ της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Πάτρα.
Τα κροκοδείλια δάκρυα της εταιρίας δεν μπορούν να κρύψουν την αποκλειστική ευθύνη που έχει για την ασφαλή εκτέλεση καθηκόντων των εργαζόμενων. Δεν πρόκειται για μια άτυχη στιγμή, το ότι έπεσε η οροφή του ψυγείου. Η απουσία ελέγχου και συντήρησης των εγκαταστάσεων του καταστήματος και το γεγονός ότι ο συνάδελφος δεν είχε καμιά δουλειά
να καθαρίσει την οροφή του ψυγείου, δείχνει ότι στο βωμό του κέρδους, μην τυχόν ξοδευτούν  λίγα ευρώ για συνεργείο καθαρισμού και για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές.
Η έλλειψη προσωπικού, και η ημιαπασχόληση που κυριαρχούν και στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, οδηγούν καθημερινά τους εργαζόμενους στην εντατικοποίηση, στο να «βγει η δουλειά» ακόμα κι αν πρόκειται για την καθαριότητα.
Συνάδελφοι χρειάζεται την δικαιολογημένη οργή που έχουμε συσσωρεύσει, να τη στρέψουμε στον πραγματικό μας αντίπαλο, δηλαδή τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους . Να οργανωθούμε και να δυναμώσουμε τα ταξικά σωματεία, που βάζουν αιτήματα και παλεύουν ενάντια σε αυτό το βάρβαρο καθεστώς των μονοπωλίων.
Απαιτούμε υπογραφή κλαδικής σύμβασης που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας, που θα εξασφαλίζει την ασφαλή εργασία, με συγκεκριμένα πόστα και καθήκοντα. Είναι ανάγκη η πρόσληψη προσωπικού και η πλήρης απασχόληση όλων των εργαζόμενων στον κλάδο του εμπορίου. Να σταματήσει τώρα το έγκλημα ενάντια στους εργαζόμενους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου