ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Κανένα μαγαζί δε θα ανοίξει χωρίς τους εργαζόμενους του «Καρυπίδη»!
Στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» οι εργαζόμενοι είμαστε δέκα μήνες απλήρωτοι και όλοι σε επίσχεση εργασίας από τον Οκτώβρη, πολλοί από τον Απρίλη!

Οι προσπάθειες του Καρυπίδη να μας ξεγελάσει με διάφορα τεχνάσματα δεν πέρασε! Δεν έπιασαν ούτε οι απειλές του Ράμμου (Market In) ότι αν δεν υπογράψουμε ότι του χαρίζουμε τα δεδουλευμένα μας και αποδεχόμαστε να δουλέψουμε με 20% μειώσεις μισθών, δε θα αγοράσει την επιχείρηση, ούτε οι συνάδελφοι – «σειρήνες» που έκαναν τα πάντα να πείσουν ότι είναι η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσαμε να έχουμε!
Ξέρουμε καλά ότι οι συμφωνίες μεταξύ τους έχουν γίνει και είναι όλες στις δικές μας πλάτες! Καρυπίδης, Ράμμος, ΕΑΣ και άλλοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Τότε γιατί ο ίδιος Ράμμος το Δεκέμβρη μας έδωσε  δύο μηνιάτικα από τα χρωστούμενα δεδουλευμένα του Καρυπίδη; Τότε γιατί η ΕΑΣ δε μας λέει που αποφάσισε να δώσει το κτίριο της Χ.Τρικούπη;
Η προκλητική στάση του «Καρυπίδης» να έρθει στα καταστήματα του Καλπακίου και να πάρει το εμπόρευμα και η προσπάθεια να κάνει το ίδιο στο κατάστημα στα Γιάννενα, ενώ δεν έχει κάνει καμιά προσπάθεια να μας πληρώσει δε θα μείνει αναπάντητη!
Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να ανοίξει κανένα μαγαζί χωρίς εμάς! Αυτά τα μαγαζιά εξαιτίας μας έβγαζαν χιλιάδες κέρδη, εξαιτίας μας θεωρούνται «καλά μαγαζιά»!
Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλα τα σούπερ μάρκετ να μη μείνουν θεατές σε αυτή την υπόθεση, γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη και δε θα είναι η τελευταία! Οι εργοδότες παζαρεύουν στις δικές μας πλάτες χωρίς να μας υπολογίζουν! Ήρθε η ώρα να μας υπολογίσουν για τα καλά!
Καλούμε τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους, τους άνεργους, το γιαννιώτικο λαό, να στηρίξουν τον αγώνα μας με κάθε τρόπο!
Απαιτούμε:
Ø Να μη φύγει ούτε ένα εμπόρευμα μέχρι να πληρωθούμε!
Ø Όλοι οι εργαζόμενοι να δουλέψουμε στα καταστήματα που δουλεύαμε, με οποιοδήποτε εργοδότη!  Να πάρει ευθύνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους 1400 εργαζόμενους στη χώρα. Να πάρουν ευθύνη οι τοπικές αρχές (Περιφέρεια, Δήμοι) για τα τρία καταστήματα στο Νομό και τις 43 οικογένειες που δουλεύουμε εκεί!
Ø Να πάρει ευθύνη η ΕΑΣ και να βάλει όρο για την επινοικίαση των κτιρίων της την παραμονή των εργαζόμενων στις θέσεις εργασίας μας!
Ø Να δοθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα! Να πληρωθούν τα ένσημα μας!
Ø Κανένας εργαζόμενος να μη μείνει χωρίς ρεύμα, νερό. Πάγωμα των δανείων, των χρεών μέχρι να πληρωθούν!


Εργαζόμενες – εργαζόμενοι στα καταστήματα Ιωαννίνων των σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου