-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


    Άλλο ένα κρούσμα εργοδοτικού αυταρχισμού και τρομοκρατίας σε βάρος εργαζομένων σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Τρεις συνδικαλιστές της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα  Πυλαίας γιατί μοίραζαν στους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα κατάστημα Hondos Senter στο εμπορικό Κέντρο Απολλώνια, την ανακοίνωση - κάλεσμα για την απεργία της Κυριακής στο εμπόριο και το δελτίο Τύπου σχετικά με την καταδίκη του Νίκου Χόντου για παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης στο ίδιο πολυκατάστημα που σημειώθηκε το νέο κρούσμα αυταρχισμού.
   Μετά από παρέμβαση της εργοδοσίας του πολυκαταστήματος, η Αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές.
   Διάβημα διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα έκανε τόσο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής όσο και ο Λεωνίδας Στολτίδης από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.
   Οι τρεις συνδικαλιστές αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η εργοδοσία δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους.
   Στόχος της εργοδοσίας ήταν να τρομοκρατήσεις τους εργαζόμενους προκειμένου να εμποδίσει την επαφή τους με το σωματείο όπως συνέβη πριν λίγες μέρες και στη Αθήνα.

ΟΛΟΙ  στην ΑΠΕΡΓΙΑ  5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ώρα 12:30 μμ
Στο πεζόδρομο Αριστοτέλους με Τσιμισκή
Διεκδικούμε: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου