ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Γ.Σ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

Την πρόταση του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ - Μαρινόπουλος - Ντία» για απεργιακή κινητοποίηση μέσα στο Γενάρη, υπερψήφισε στη γενική του συνέλευση την περασμένη Κυριακή το παράρτημα της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του σωματείου έχει καλέσει τα παραρτήματα σε όλη τη χώρα να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις και να οργανώσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στην περικοπή των επιδομάτων (γάμου και ταμείου) στην οποία προχώρησε η εργοδοσία, με προοπτική την πραγματοποίηση απεργίας το επόμενο διάστημα, με αίτημα την επαναφορά τους και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης.
Στην κατεύθυνση αυτή, το παράρτημα της Θεσσαλονίκης ξεκινά από σήμερα εξορμήσεις στα καταστήματα και τις αποθήκες της περιοχής, με στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων τους και την προετοιμασία των κινητοποιήσεων.
 
 
 

 
 

 

 

 

1 σχόλιο: