ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2014

Συγκέντρωση  ΚΟΠΑΝΟΣ 1-1-14
Συγκέντρωση  διαμαρτυρίας 1-1-2014    από το πανελλαδικό σωματείο
στα S\M   “ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ”.

Το σωματείο διαμαρτύρεται για το κλείσιμο  καταστημάτων .
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης: «Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ" αποδεικνύει ότι όλο το γιορταστικό κλίμα που δημιουργούν οι εμπορικές αλυσίδες και τα Σούπερ Μάρκετ δεν είναι παρά καλοστημένες μπίζνες για να εκμεταλλευτούν τον κόσμο, που πατάνε πάνω στη βάρβαρη εκμετάλλευση των εργαζόμενων (βλ. Λευκές νύχτες της Αθήνας, κατασκότεινες όμως για τους εμποροϋπάλληλους). Οι άθλιοι δε σέβονται τίποτα.
Ο "Αρβανιτίδης" 4 ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και την ώρα που έκλεινε το μαγαζί του στο Κοπανό Νάουσας ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι το μαγαζί δεν θα ξανανοίξει.
Παρά τη δήλωση του ότι οι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε άλλα καταστήματα, οι εργαζόμενοι ξέρουν ότι ανοίγεται ο δρόμος για απολύσεις. Ο κίνδυνος αυτός προστίθεται στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" μένουν απλήρωτοι για μήνες.
Είναι πολύ πιθανό ανάλογες εξελίξεις να έχουμε και σε άλλα μαγαζιά του "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" τις επόμενες ώρες ή μέρες. Η επιλογή του συγκεκριμένου μαγαζιού έγινε γιατί όλοι εργαζόμενοι του είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει το επιχειρησιακό σωματείο για τις 2 Γενάρη.
Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση αποφασιστική απάντηση στα σχέδια του διαβόητου "Αρβανιτίδη". Προχωράνε σε 24ωρη απεργία στις 2 Γενάρη με αίτημα τη πληρωμή των μισθών τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, με απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
Αύριο, Πρωτοχρονιά του 2014, οι εργαζόμενοι του καταστήματος Κοπανού Νάουσας αποφάσισαν να κάνουν αγωνιστική πρωτοχρονιά στο κατάστημα μαζί με τις οικογένειες τους. Καλούν τους άλλους εργαζόμενους, τους κατοίκους του Κοπανού να βρεθούν δίπλα τους.
Ήδη σήμερα αλλά και αύριο βρίσκεται δίπλα τους η Τοπική Γραμματεία Ημαθίας του ΠΑΜΕ και το ταξικό επιχειρησιακό πανελλαδικό σωματείο του "Αρβανιτίδη".
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται και χαιρετίζει τους εργαζόμενους και την απόφαση τους και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στον αγώνα τους».
 2-1-2014
24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ
Συγκέντρωση  ΚΟΠΑΝΟΣ 1-1-14

1 σχόλιο: