ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ:Στη μάχη για Συνέδριο χωρίς παρεμβάσεις από την εργοδοσία και μπράβους της πλειοψηφίας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι εργασίες του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, σωματεία και εργαζόμενοι δίνουν και σήμερα, για δεύτερη μέρα, τη μάχη ενάντια στην απροκάλυπτη ανάμειξη της εργοδοσίας στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, απαιτώντας την πραγματοποίηση Συνεδρίου των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών. Το υποτιθέμενο Συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χτες,
όμως οι αντιπρόσωποι διαπίστωσαν ότι στο χώρο τους περίμεναν διάφοροι «φουσκωτοί» που λειτουργούσαν ως «πόρτα» και έλεγχαν την είσοδό τους.
«Συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά», είναι το σύνθημα στη συγκέντρωση παράλληλα με τις καταγγελίες για τη μετατροπή της ΟΙΥΕ σε ΑΕ.
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Γιώργος Πέρρος κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας «που χτες σουλατσάριζε και έδινε οδηγίες στους μπράβους» κατέθεσε μήνυση για «παρεμπόδιση» του Συνεδρίου. «Έχουν θράσος να μιλούν αυτοί που διέλυσαν το Συνέδριο, που δεν επέτρεψαν να ξεκινήσουν καν οι εργασίες του», τόνισε. Ενημέρωσε μάλιστα πως οι «συνδικαλιστές» αυτοί ζητούν «αποζημίωση» 100.000 ευρώ!
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων που έστησαν κουτί για...«έρανο» για να συμβάλουν στις αξιώσεις των εργοδοτικών συνδικαλιστών.

Όσο για την ταυτότητα και το ποιόν των ατόμων που συνάντησαν χτες οι εργαζόμενοι, τόνισε πως πρόκειται για ποινικά στοιχεία.
Ο Γ. Πέρρος κάλεσε τους εργαζόμενους να προβληματιστούν για το ρόλο που μπορεί να έχει μια Ομοσπονδία, στην οποία ο πρόεδρος και η ηγεσία της έχουν ανοιχτούς διαύλους με τέτοια στοιχεία. «Τέτοια δημοκρατία με μπράβους και  νόθους τους τη χαρίζουμε», τόνισε και αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνει πραγματικό Συνέδριο.
Παράλληλα, κατήγγειλε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για την στήριξη αυτών των μεθοδεύσεων νοθείας και εκφυλισμού, υπενθυμίζοντας την παρουσία των ΜΑΤ στο συνέδριο του εργατικού κέντρου Κατερίνης, τον ασφαλίτη μέσα στο συνέδριο του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης κ.α. Εμείς θέλαμε και θέλουμε να γίνει συνέδριο, αλλά συνέδριο εργατικό, όχι με μπράβους και νόθουςσημείωσε ξεκαθαρίζοντας ότι με τη στάση τους τα σωματεία και οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα και μπροστά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, για την απάντηση που θα δοθεί αν οι εργατοπατερες επιχειρήσουν τα ίδια.
Τις καταγγελίες της ΔΑΣ για το όργιο νοθείας και ωμής παρέμβασης της εργοδοσίας, υπενθύμισε ο Θανάσης Γκώγκος, τονίζοντας ότι η χτεσινή παρουσία των μπράβων στο χώρο ήταν αποτέλεσμα της παρέμβασης αυτής και μέσο για τη διασφάλιση της. Στηλίτευσε ακόμα τις προσπάθειες «συμψηφισμού» της παρουσίας μπράβων με την κινητοποίηση συνδικάτων που επιχειρούν οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας είναι προκλητικοί.
«Η κυβέρνηση και η αστυνομία γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί που ήρθαν να απειλήσουν εργαζόμενους», τόνισε και ξεκαθάρισε την ανάγκη για Συνέδριο με επίκεντρο τα προβλήματα των εργαζομένων.







ρεπορταζ:902.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου