ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησε χθες το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων με αντιπροσώπους «μαϊμού»(ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε χθες το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με τους αντιπροσώπους – εργοδότες μαϊμούδες να διαμαρτύρονται που το ΠΑΜΕ δεν τους αφήνει να ψηφίσουν !!
Σε απόλυτη παρωδία εξελίσσεται το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων καθώς το πρωί έγινε προσπάθεια να νομιμοποιηθούν ως αντιπρόσωποι μια σειρά από διευθυντικά στελέχη.

Το γεγονός καταγγέλθηκε αποφασιστικά από τις ταξικές δυνάμεις του κλάδου. Η αίθουσα του συνεδρίου «διακοσμήθηκε» από τις ταξικές δυνάμεις που ανάρτησαν -πίσω από τις θέσεις του προεδρείου- πανό με το σύνθημα «ΟΙΥΕ ΑΕ: Έξω η εργοδοσία από τα Συνδικάτα - Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών».
Τελικά, απόγευμα πια, οι «εργασίες» του συνεδρίου - παρωδία ξεκίνησαν όπως αρμόζει στον εργοδοτικό ρόλο της Ομοσπονδίας; Στο βήμα βρέθηκαν αντιπρόσωποι - μαϊμούδες, με χαρακτηριστικές ταμπέλες για τις ιδιότητες τους: Διευθυντές, στελέχη επιχειρήσεων, διευθύνοντες σύμβουλοι ΑΕ.
Οι αντιπρόσωποι μαϊμούδες διαμαρτυρήθηκαν που το ΠΑΜΕ δεν τους αφήνει να ψηφίσουν! Μίλησαν για τις συναδελφικές σχέσεις και τα κοινά συμφέροντα που συνδέουν αφεντικά και εργαζόμενους, την προσπάθειά τους να βάλουν πλάτη για το «κοινό καλό», την πλεονεκτική θέση των εργατών που δεν αντιμετωπίζουν το άγχος και τα προβλήματα των επιχειρηματιών. Καλέστηκαν, επίσης, να απαντήσουν και σε ερωτήσεις για τη ...συγγενική σχέση που έχουν με τους ...γορίλες που επιστρατεύτηκαν το πρωί για να επιβάλλουν την εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου