-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ενόψει του συλλαλητηρίου στις 30/11

Συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης. Αποφάσισε πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ενόψει του συλλαλητηρίου των  Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων, των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στις 30/11, για την ενημέρωση και την οργάνωση των εργαζόμενων για την νέα επίθεση στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. 
Παράλληλα ενέκρινε ψήφισμα
αλληλεγγύης στον διωκόμενο συνάδελφο πυροσβέστη  Κωνσταντίνο Κέκη, καθώς και για την  παράσταση διαμαρτυρίας στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για την δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ


ΔΕΥΤΕΡΑ  16:30 ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ
ΤΡΙΤΗ      10:45 ΑΤΤΙΚΑ ΝΟΤΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ  11:00 ΟΝΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
ΠΕΜΠΤΗ  13:00 ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου