ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:Οργάνωση της πάλης ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Η ανάγκη οι ταξικές δυνάμεις να παρέμβουν με σχέδιο, οργανωμένα, στην κατεύθυνση οι εργαζόμενοι να οργανώσουν την πάλη τους, ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση, για δημόσια, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση αναδείχθηκε μέσα από την πλατιά σύσκεψη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.
Εισηγητικά ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και ο Βασίλης Ρέβας, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας εκ μέρους της ΣΕΑ Συνταξιουχικών Οργανώσεων, κάλεσαν σε κλιμάκωση της δράσης για την επιτυχία του συλλαλητηρίου εργαζομένων και συνταξιούχων που θα γίνει στις 30 Νοέμβρη τις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. Επιπλέον ανακοινώθηκε η συνέχιση του αγώνα των συνταξιούχων με νέες κινητοποιήσεις στις 14 Δεκέμβρη.
Αναφερόμενοι στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για το Ασφαλιστικό τόνισαν ότι αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση της αντιασφαλιστικής νομοθεσίας που απορρέει από τις αποφάσεις της ΕΕ, εδώ και κοντά τρεις δεκαετίες, και υλοποιείται διαδοχικά από τις αστικές κυβερνήσεις, με πιο πρόσφατο τον εμβληματικό νόμο-λαιμητόμο, τον νόμο Κατρούγκαλου του ΣΥΡΙΖΑ. Και ότι πάνω σε αυτό το έδαφος πατά σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ και βάζει σε νέα φάση την πορεία παραπέρα ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις εκπροσώπων σωματείων, επιχειρησιακών και κλαδικών, από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μέσα από τις παρεμβάσεις αναδείχθηκε ότι το Ασφαλιστικό αφορά το σύνολο των εργαζομένων και του λαού και ο αγώνας πρέπει να είναι ενιαίος, μαζικός, ταξικός.
πηγη:902.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου