ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΜΕ:Όλοι στο συλλαλητήριο συνδικάτων και σωματείων συνταξιούχων για το Ασφαλιστικό το Σάββατο 30 Νοέμβρη

«Η κυβέρνηση της ΝΔ προετοιμάζει νέο χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση, με βασικό στόχο την ενίσχυση της ιδιωτικοποίησης και της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της Ασφάλισης και της Υγείας.
Το νομοσχέδιο της ΝΔ συμπληρώνει τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους και χειροτερεύει ό,τι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση.
Ο διαχρονικά ομολογημένος στόχος του ΣΕΒ, της μεγαλοεργοδοσίας, για ενίσχυση της ιδιωτικοποίησης, για απαλλαγή από την υποχρέωση της Κοινωνικής Ασφάλισης, υπηρετείται σταθερά από όλες τις κυβερνήσεις. Κάθε κυβέρνηση συμπληρώνει την προηγούμενη, κάθε καινούριος νόμος ενσωματώνει τους προηγούμενους και βήμα το βήμα εξασφαλίζονται οι συνθήκες για την κερδοφορία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Υγεία, την Πρόνοια, στα πακέτα Ασφάλισης.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, βλέπουν τον ιδρώτα τους, τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους να μπαίνουν στον κόφτη της εκάστοτε κυβέρνησης. Χειρότερες συντάξεις και όρια ηλικίας, χειρότερες παροχές στην Υγεία και Πρόνοια, αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για συντάξεις αναπηρίας, καμιά ουσιαστική στήριξη στον άνεργο, καμιά στήριξη στη μητρότητα και τα παιδιά.
Πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός, καθώς κανένας δεν πρόκειται να μείνει ανέγγιχτος από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.
Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη διάθεση για αγώνα που αφορά τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων, ανακοινώσεις έχουν βγάλει Σωματεία και προετοιμάζουν Γενικές Συνελεύσεις μετά από συνεδριάσεις των ΔΣ, για το συλλαλητήριο στις 30 Νοέμβρη για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και κινητοποιούνται:
Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Νοέμβρη "ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ"
ΤΡΙΤΗ 26 Νοέμβρη "ΑΤΤΙΚΑ ΝΟΤΟΣ"
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 Νοέμβρη "ΟΝΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ"
ΠΕΜΠΤΗ 28 Νοέμβρη "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" ΚΑΙ "ΜΑΣΟΥΤΗΣ"
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ
Τρίτη 26 Νοέμβρη Αμαξοστάσιο Φοίνικα ΟΑΣΘ
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ
Την Παρασκευή 22 Νοέμβρη το πρωί στο εργοστάσιο της ΜΕΞΥΛ (Νέα Ευκαρπία) με 140 εργαζόμενους.  
Τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη στο εργοστάσιο "ΑLMECO" (Παλια Συμμαχικη) με 100 εργαζόμενους.
Επίσης, προγραμματίστηκαν συσκέψεις με εργαζόμενους στα γραφεία του Συνδικάτου την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς και επιπλέον επισκέψεις σε άλλα εργοστάσια του κλάδου όπως:  ΕΝΚΑ, "ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ", "ΣΑΡΡΗΣ", "ΠΟΥΡΙΠΛΑΣΤ", "ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ".
ΠΟΕΕΠ (Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών)
Τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη σύσκεψη στις 6.00 μ.μ. στη μικρή αίθουσα του ΕΚΘ.
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προγραμματίζει Γενική Συνέλευση στις 8 Δεκέμβρη και περιοδείες εξορμήσεις.
Την Τρίτη 26 Νοέμβρη στο "ΜΕΤΡΟ" του Σιδ. Σταθμού και στην Αγ. Σοφίας, καθώς και σε 2 εργοτάξια συμβατικής οικοδομής στις οδούς Βασ. Ηρακλείου και Π. Μελά.
Την Τετάρτη 27 Νοέμβρη στο "ΜΕΤΡΟ" της Βενιζέλου και της Φοιτητικής λέσχης.
Την Πέμπτη 28 Νοέμβρη στο Αεροδρόμιο και στο "ΜΕΤΡΟ" της Μίκρας, καθώς και σε συμβατική οικοδομή στην Καλαμαριά.
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη σύσκεψη στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου στο ΕΚΘ.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
Την Τρίτη 26 και την Πέμπτη 28 Νοέμβρη στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου, καθώς επίσης προγραμματίζει εξόρμηση και η Επιτροπή Συνεργείων στην ΒΙΠΕΘ.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Έκανε περιοδεία σε "ΧΑΡΤΕΛ" Σίνδος και "ΧΑΡΤΕΛ" Καλοχώρι "Nova packaging".
Εξορμήσεις σε "ds smith", "maxi".
Έκανε σύσκεψη στη "NOVA" με 30 εργαζόμενους, ενώ έχουν γίνει συσκέψεις με άλλους 33 εργαζόμενους σε χώρους δουλειάς (κυρίως μικρά τυπογραφεία).
Αυτή τη βδομάδα προγραμματίζουν σε "ΜΕΛ Χατζόπουλος", "Ακριτίδη Φουντουκίδη", "σχήμα και χρώμα", "Ds smith", "ΧΑΡΤΕΛ", "NOVA".
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΣΕΤΕΠΕ)
Την Τρίτη 26 Νοέμβρη το απόγευμα σε αλυσίδες στο Κέντρο και Ανατολικά.
Την Τετάρτη 27 Νοέμβρη Γεν. Συνέλευση.
Διεκδικούμε με τον αγώνα μας:
  • Να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
  • Καμιά επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Κατάργηση όλων των προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων.
  • Επαναφορά συντάξεων και ορίων ηλικίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 στις 11 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου