-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Η προετοιμασία της απάντησης της εργατικής τάξης ενόψει της 83ης ΔΕΘ (VIDEO)

Η προετοιμασία της απάντησης της εργατικής τάξης ενόψει της 83ης ΔΕΘ βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης μελών Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων και Επιτροπών Αγώνα που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιούλη, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. 
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εισηγητικά μίλησε ο Λεωνίδας Στολτίδης,
μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ (διαβάστε σχετικά παρακάτω και δείτε εδώ βίντεο)
Επίσης, τοποθετήσεις έκαναν εκπρόσωποι από διάφορους εργασιακούς κλάδους μεταφέροντας την εικόνα των προβλημάτων που κυριαρχούν από την επίθεση κυβέρνησης, εργοδοσίας, αλλά και  στάθηκαν και στην οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων. (δείτε εδώ βίντεο).
Εκπρόσωποι σωματείων, όπως των εμποροϋπαλλήλων, μετέφεραν όλη την προετοιμασία και τη δράση που ξεδιπλώνεται μπροστά στην απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 15 Ιούλη.
Από άλλους χώρους δουλειάς μεταφέρθηκε η εμπειρία της προσπάθειας της εργοδοσίας να κάμψει την προσπάθεια οργάνωσης των εργαζομένων, όπως στη «Γεωανάλυση», αλλά και την αποφασιστική τους απάντηση, έχοντας στο πλευρό τους το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.
Ακόμα, το λόγο έλαβαν και αντιπρόσωποι από τους Οικοδόμους, τον Επισιτισμό, ενώ μεταφέρθηκε η εμπειρία του αγώνα που δόθηκε από την Επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών, στις Συκιές.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου