--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ----ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΣΟ:Εκφράζει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην Αθήνα που μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 49 συνανθρώπους μας.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το διεθνές συνδικαλιστικό κίνημα με αφορμή την απώλεια ζωών σε κάθε γωνιά του πλανήτη, άλλοτε από πυρκαγιές, άλλοτε από πλημμύρες, από σεισμούς, από κρύο ή ζέστη κλπ., έχει υπογραμμίσει τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων, επειδή με τις πολιτικές λιτότητας και ιδιωτικοποιήσεων αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες και κυρίως τους πιο φτωχούς.
Απέναντι σε τέτοιες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν στο κέντρο τους το καπιταλιστικό κέρδος και όχι την προστασία των απλών ανθρώπων, καλούμε τα αγωνιστικά συνδικάτα σε ολόκληρο τον κόσμο να μεγαλώσουν την πίεσή τους απαιτώντας από τους αρμόδιους μέτρα και κονδύλια για πυροπροστασία, μέτρα και κονδύλια για αντιπλημμυρικά έργα, μέτρα και κονδύλια για αντισεισμική προστασία, για ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς κλπ.
Η ΠΣΟ στηρίζει τις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ και όλων των αγωνιστικών συνδικάτων της Ελλάδας που με τη δράση τους και τις θέσεις τους στέκονται στο πλευρό των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Η ΠΣΟ στηρίζει τις προσπάθειες των πυροσβεστών και πολλών εργαζομένων και εθελοντών που δίνουν σκληρή μάχη με τη φωτιά. Ευχόμαστε στους 172 τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αθήνας γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα σπίτια τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου