ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέες παραστάσεις – παρεμβάσεις διαμαρτυρίας
Τα Εργατικά σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές στη Θεσσαλονίκη κλιμακώνουμε με όλες τις μορφές την πάλη κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων σπιτιών εργατικών, λαϊκών οικογενειών.
Καλούμε στην παραστάση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στις 3:30μμ στο: Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ συγκρότησε Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε σωματείο, εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό.
Το τηλέφωνο καθημερινής επικοινωνίας είναι: 2310-233134

1 σχόλιο:

  1. ΕΕ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΔΝΤ και κυβέρνηση στην αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου συμφώνησαν για μία ακόμη κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, ρευστοποιώντας τα κόκκινα δάνεια για να δοθούν νέα σε βιώσιμες, δηλαδή μεγάλες, επιχειρήσεις εξαφανίζοντας αυτοαπασχολούμενους και μικρές επιχειρήσεις από την αγορά.

    Ήδη κατάσχονται χιλιάδες τραπεζικοί λογαριασμοί μισθοσυντήρητων, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων, επισπεύδονται χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών ή η πώληση δανείων στα κοράκια των χρηματοκερδοσκοπικών funds.....
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=PVHqkPLi5Gg

    ΑπάντησηΔιαγραφή