--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγελία 26/10/17
Το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταγγέλλουμε τις προσπάθειες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού και στην ΟΙΥΕ να βάλει εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων για την πάλη τους ενάντια σε κυβέρνηση, Ε.Ε και εργοδοσία.

Σε όλη την Ελλάδα οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να αυξήσουν την εκλογική τους δύναμη και εκπροσωπώντας επάξια τα συμφέροντα της εργοδοσίας του κλάδου επιδίδονται σε «όργια» για το εργατικό κίνημα.
Με σωματεία φαντάσματα, με ψηφίσαντες φαντάσματα, εκλογές με τη στήριξη της εργοδοσίας και χωρίς καμία συλλογική διαδικασία, προσπαθούν όχι μόνο να αλλοιώσουν τους συσχετισμούς στο εργατικό-λαϊκό κίνημα, αλλά να δέσουν χειροπόδαρα κάθε προσπάθεια για οργανωμένη αντίδραση, πατώντας πάνω στα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και που έχουν δημιουργηθεί από την πολιτική που στηρίζουν αυτές οι δυνάμεις.
Μέσα από τις καταγγελίες των ταξικών σωματείων σε όλη την Ελλάδα και εργαζομένων που τους έχουν σιχαθεί φανερώνεται ο ρόλος τους και η ανάγκη να τους πετάξουμε έξω, οργανώνοντας αγώνες που βάζουν στο επίκεντρο τις ανάγκες μας και δυναμώνοντας τα ταξικά σωματεία που παλεύουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Σήμερα, που η επίθεση στα δικαιώματα και τις ζωές μας σκληραίνει και θα χτυπηθεί παραπέρα το δικαίωμα μας στη συλλογική δράση και διεκδίκηση, ρίχνουν τα «σκυλιά» της εργοδοσίας στα σωματεία για να εξασφαλίσουν σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς, για να περάσουν τα μέτρα χωρίς καμία αντίδραση. Θα μας βρουν απέναντι τους. Όχι μόνο αποκαλύπτοντας στους εργαζόμενους τις βρωμιές τους, αλλά βάζοντας πραγματικά όλες μας τις δυνάμεις για ένα κίνημα που θα παλεύει να ανατραπεί συνολικά η πολιτική που μας εξοντώνει.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου