--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγελία 26/10/17
Το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταγγέλλουμε τις προσπάθειες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού και στην ΟΙΥΕ να βάλει εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων για την πάλη τους ενάντια σε κυβέρνηση, Ε.Ε και εργοδοσία.

Σε όλη την Ελλάδα οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να αυξήσουν την εκλογική τους δύναμη και εκπροσωπώντας επάξια τα συμφέροντα της εργοδοσίας του κλάδου επιδίδονται σε «όργια» για το εργατικό κίνημα.
Με σωματεία φαντάσματα, με ψηφίσαντες φαντάσματα, εκλογές με τη στήριξη της εργοδοσίας και χωρίς καμία συλλογική διαδικασία, προσπαθούν όχι μόνο να αλλοιώσουν τους συσχετισμούς στο εργατικό-λαϊκό κίνημα, αλλά να δέσουν χειροπόδαρα κάθε προσπάθεια για οργανωμένη αντίδραση, πατώντας πάνω στα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και που έχουν δημιουργηθεί από την πολιτική που στηρίζουν αυτές οι δυνάμεις.
Μέσα από τις καταγγελίες των ταξικών σωματείων σε όλη την Ελλάδα και εργαζομένων που τους έχουν σιχαθεί φανερώνεται ο ρόλος τους και η ανάγκη να τους πετάξουμε έξω, οργανώνοντας αγώνες που βάζουν στο επίκεντρο τις ανάγκες μας και δυναμώνοντας τα ταξικά σωματεία που παλεύουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Σήμερα, που η επίθεση στα δικαιώματα και τις ζωές μας σκληραίνει και θα χτυπηθεί παραπέρα το δικαίωμα μας στη συλλογική δράση και διεκδίκηση, ρίχνουν τα «σκυλιά» της εργοδοσίας στα σωματεία για να εξασφαλίσουν σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς, για να περάσουν τα μέτρα χωρίς καμία αντίδραση. Θα μας βρουν απέναντι τους. Όχι μόνο αποκαλύπτοντας στους εργαζόμενους τις βρωμιές τους, αλλά βάζοντας πραγματικά όλες μας τις δυνάμεις για ένα κίνημα που θα παλεύει να ανατραπεί συνολικά η πολιτική που μας εξοντώνει.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου