ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ



Με συνθήματα, όπως «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά»«Θέλουν συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο, οργάνωση παντού να 'ρθούν τα πάνω κάτω», εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες γέμισαν την πλατεία στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, συρρέοντας από τα σημεία των προσυγκεντρώσεων.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ. Χαιρετισμούς στην συγκέντρωση απήυθυναν η Γεωργιά Πρίντσιου, εργαζόμενη στην ιδιωτική κλινική «Λυσίμαχος - Σαραφιανός», που βρίσκονται σε κινητοποίηση, ο Γιάννης Νιβορλής, αναπληρωτής ΓΓ της ΠΟΕΕΠ και η Ράνια Καπετάνγιώργη, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.
Νωρίτερα, οι ταξικές δυνάμεις έδωσαν στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου τη  
μάχη της περιφρούρησης της απεργίας.





Την αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Ελλάδας για την απεργία της 4ης Φλεβάρη εκφράζουν συνδικάτα από όλο τον κόσμο:
Αυστρία - Συνδικαλιστική Οργάνωση ΛΕΦΤ ΜΠΛΟΚ
Βραζιλία - Κεντρική Συνομοσπονδία Βραζιλίας CTB
Γαλλία - Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Τρόφιμα FNAF CGT
Γαλλία - Συνδικάτο Εργαζομένων στις Μεταφορές CGT des cheminots de Versailles
Δανία - Νεολαία Συνδικάτου Βιομηχανικών Κλάδων 3F
Ιταλία - Ένωση Συνδικάτων Βάσης - USB
Τυνησία - Συνομοσπονδία Οργάνωση Εργασίας Τυνησίας
Πακιστάν - Παν-πακιστανική Ομοσπονδία Συνδικάτων APFUTU
Πορτογαλία - Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Κατασκευές FEVICCOM
Κύπρος - Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία ΠΕΟ
Ρωσία - Συνδικάτο Εργαζόμενων Μεταναστών Ρωσίας
Σουηδία - Συνδικάτο Μετρό Στοκχόλμης Seko Klubb 111
Ουκρανία - Ομοσπονδία Εργαζομένων Λουγκάνσκ
ΗΠΑ - Το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα AFSCME 3800
Η Διεθνής Συνδικαλιστική Οργάνωση Συνταξιούχων της ΠΣΟ
Η Διεθνής Συνδικαλιστική Οργάνωση Μεταφορών της ΠΣΟ
Η Διεθνής Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών της ΠΣΟ
Η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Συνδικάτων της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Δημοσίου της ΠΣΟ με τη συμμετοχή 15 συνδικάτων από Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Λουγκάνσκ, Κύπρο, Τσεχία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και Σουηδία.
Τουρκία - Συνδικάτο Μεταφορών Naklyat Is
Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων της Ελλάδας, εξέφρασαν, με αφορμή την σημερινή πανεργατική πανελλαδική απεργία, εργαζόμενοι και ταξικά συνδικάτα από την Τουρκία.
Συγκεκριμένα, πλήθος εργαζομένων, μέλη του συνδικάτου εργαζομένων στις μεταφορές «Naklyat Is», που είναι μέλος της Συνομοσπονδίας Προοδευτικών Συνδικάτων (DISK) προχώρησε το πρωί της Πέμπτης σε κινητοποίηση αλληλεγγύης στην εργατική τάξης της χώρας μας, έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα.
Οι εργαζόμενοι της Τουρκίας, κατήγγειλαν παράλληλα την επίθεση που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην Κοινωνική Ασφάλιση και γενικότερα τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου