ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ

    «Δεν είναι ταινία, είναι η ζωή σου» τιτλοφορείται το νέο σποτ του ΠΑΜΕ, που κυκλοφόρησε ενόψει της πανεργατικής - πανελλαδικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη και καλεί τη νεολαία και τους ανέργους σε ξεσηκωμό.
Το κυβερνητικό σχέδιο για το Ασφαλιστικό είναι φωτιά και λάβρα για τους ανέργους!.
    Δεν φτάνει η καθημερινή πίεση που υπάρχει στους ανέργους σήμερα, το άγχος για να τα φέρουν πέρα, το ποσό του επιδόματος ανεργίας που δεν αρκεί, αλλά και δεν καλύπτει το σύνολο των ανέργων, έρχεται επιπλέον το κυβερνητικό σχέδιο για το Ασφαλιστικό και υπονομεύει και χαντακώνει όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον τους.
    Η κυβέρνηση που προκλητικά και με θράσος δηλώνει πως νομοθετεί υπέρ των αδυνάτων, τσακίζει τους ανέργους κάθε ηλικίας, νυν και μακροχρόνιους. Και σήμερα απροστάτευτοι άνεργοι, μισοάνεργοι με μισθούς των 300-400 ευρώ και στο μέλλον εκτεθειμένοι στο όριο της ανέχειας!
Στο στόχαστρο η νεολαία που ψάχνει σήμερα το μεροκάματο με τα κιάλια!
    Κανένας νέος σήμερα που είτε ψάχνει για πρώτη φορά εργασία είτε κινείται από κλάδο σε κλάδο για να βρει μεροκάματο είτε βρίσκεται σε παρατεταμένη κατάσταση ανεργίας, δεν θα έχει στο μέλλον πολλά χρόνια εργασίας. Σύμφωνα με την κυβερνητική πρόταση θα είναι καταδικασμένος να περιμένει ως τα 67 χρόνια για να πάρει μια συμβολική αναλογική σύνταξη που μαζί με την Εθνική Σύνταξη συνολικά δεν θα ξεπερνά τα 450-500 ευρώ.
Απροστάτευτοι όλοι οι άνεργοι που βρέθηκαν ξαφνικά στην ανεργία!
    Αντίστοιχα, κανένας άνεργος στην ηλικία των 40, των 50 ετών που έχασε ξαφνικά τη δουλειά του, που αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο μαγαζί του ή να κλείσει βιβλία, δεν μπορεί να αισθάνεται προστατευμένος. Είναι τμήμα των ανέργων που δύσκολα θα ξαναπιάσει δουλειά, δύσκολα θα βρει δουλειά με συγκροτημένα δικαιώματα σταθερής και μόνιμης εργασίας, είναι κομμάτι που θα ψάχνει να βρει λύση είτε σε προγράμματα ΟΑΕΔ με ημερομηνία λήξης ή θα κάνει δουλειές του ποδαριού. Αυτό το πολυάριθμο κομμάτι των ανέργων, θα περιμένει ως όμηρος τα 67 έτη για να μπορέσει να πάρει μια σύνταξη που το ποσό της αναλογικής σύνταξης λόγω της ανεργίας, θα είναι μια σταγόνα πλάι στα 384 ευρώ.
Κανένας άνεργος δεν προστατεύεται!
Κανένας αδύνατος δεν ανακουφίζεται!
    Αντιθέτως, στο όνομα του αδυνάτου και στη δήθεν ισότητα και δικαιοσύνη, προκαλείται μεγαλύτερη φτωχοποίηση σε περισσότερους εργαζόμενους και σε λαϊκά στρώματα.
Οι άνεργοι δεν είναι αναλώσιμοι, δεν είναι ωφελούμενοι, δεν είναι ζητιάνοι! Είναι τα πρώτα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, που "ξεφορτώθηκαν" οι επιχειρήσεις για να προστατεύσουν την κερδοφορία τους. Οι ανάγκες των ανέργων δεν μπορούν να μπουν στα όρια της κερδοφορίας των επιχειρηματιών!
    Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα απασχόλησης, οι "περιστασιακά" εργαζόμενοι, να πάρουν θέση πλάι στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, τη νεολαία, τις γυναίκες και στην Πανελλαδική - Πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη, να βγουν στους δρόμους μαζί με τα αιτήματα για σταθερή και μόνιμη εργασία, για ουσιαστική προστασία των ανέργων, να δυναμώσει το σύνθημα "να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό που διαλύει τη ζωή μας".
Το ΠΑΜΕ καλεί τους ανέργους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στις επιτροπές ανέργων!
Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!
Να στείλουμε στην ανεργία τους εκμεταλλευτές μας, το πολιτικό προσωπικό τους, όσων σήμερα πλουτίζουν πάνω στη δυστυχία μας.
4 Φλεβάρη! Όλοι στη γενική απεργία! Όλοι στο δρόμο του αγώνα!
Απεργιακή συγκέντρωση 10.30 π.μ. Άγαλμα Βενιζέλου.

3 σχόλια:

  1. 4 Φλεβαρη ενας πολυ σημαντικος σταθμος και ενα ακομα λιθαρακι για το δυναμωμα του ΠΑΜΕ και της Λαικης Συμμαχίας. Εχουνε προηγηθει τα μπλοκα της ΠΑΣΥ που συσπειρωνουνε τους Φτωχους και Αυτοαπασχολουμενους αγροτες. Η Ανασυνταξη του Σ.Κ είναι πρωτος στοχος και πολυ σπουδαιος σε Ανοιχτη αντιπαραθεση με την Εργατικη αριστοκρατια και τον οπορτουνισμο που ειναι βασικη προυποθεση για το δυνάμωμα της Λαικης Συμμαχιας που θα αποσπα προσωρινα μετρα ανακουφισης με στοχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.
    Πρεπει να δυναμωσουμε την προσπάθεια αποκαλυψης στον λαο του βρωμικου ρολου που παιζουνε ανταρσυα λαε αλαβανος μανιαδακηδες που ταυτιζομενοι με τμηματα τις αστικης ταξης και την χρυση αυγη προτεινουνε την εξοδο απο το Ευρω και την Ε.Ε αποκομενη απο την ιδιοκτησια στα μεσα παραγωγης που οδηγούνε στο επισης καταστροφικο δρομο της επιστροφης στον εθνικο καπιταλισμο και αντι για Ε.Ε την Ιμπεριαλιστικη Ρωσια.
    Η Αποκαλυψη πρεπει να ειναι καθημερινη απεναντι στις Ορντινάτζες του Καπιταλισμου με προβια Φιλου.....
    Κλεμμένο από τον σ.Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι στη γενική απεργία! Όλοι στο δρόμο του αγώνα!
    Απεργιακή συγκέντρωση 10.30 π.μ. Άγαλμα Βενιζέλου.
    Και από τη στάση σου και τη συμμετοχή σου στους αγώνες
    θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης!
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!
    https://www.youtube.com/watch?v=KsJV3pGoX_8

    ΑπάντησηΔιαγραφή