-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ στην Απεργία 4 Φλεβάρη
Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νόμο Λαιμητόμο!
Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική!

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι
Η Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών σας ενημερώνει ότι τα σωματεία του κλάδου μας που συνεδρίασαν και πήραν απόφαση για την συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια και την απεργία στις 4 φλεβάρη έχουν φθάσει τα 65.

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου- Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων κλαδικών και επιχειρησιακών που έχουμε πάρει απόφαση για την συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο απευθυνόμαστε και στα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου και τα καλούμε να συζητήσουν και να αποφασίσουν την συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και στην απεργία 4 φλεβάρη.
Να συμβάλουν στην οργάνωση τους και αυτοί όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μας στην απαίτηση να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα,  να είναι ένα δυνατό μήνυμα προς την κυβέρνηση και την εργοδοσία.  Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα αφήσουμε καμένη γη στα παιδιά μας και στις νεότερες γενιές εργαζομένων που «λιώνουν» καθημερινά μέσα στα εμπορομάγαζα, τα Σουπερ Μάρκετ, τα γραφεία, τις αποθήκες, την καθαριότητα  για 250- 300 ευρώ με άθλιες συνθήκες δουλειάς, απλήρωτοι και κυρίως ανασφάλιστοι. 
Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα!
Η κοινωνική ασφάλιση για την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος!
Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!

Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού!
Σε κάθε εργασιακό χώρο, στο κλάδο συνολικά!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!!!

                                     
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
               

1 σχόλιο:

  1. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίοι διέλυσαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έκαναν καθεστώς τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα για 400 και 500 ευρώ, ισοπέδωσαν δικαιώματα στην Υγεία και την Πρόνοια, εκτίναξαν την ανασφάλιστη εργασία, διαλύουν τώρα ό,τι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση!!
    Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα πέρα από την ολοσχερή απόσυρση. Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
    Η Ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!
    ΟΛΟΙ στην Απεργία 4 Φλεβάρη με το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή