-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Π.Α.ΜΕΣτο Άγαλμα του Βενιζέλου ολοκληρώθηκε η μαζική και μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενάντια στη νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό.
Στην κεφαλή της πορείας, που ξεκίνησε από το ΙΚΑ Αριστοτέλους, στο κεντρικό πανό του ΠΑΜΕ αναγραφόταν: «Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική. Να πληρώσει η πλουτοκρατία». Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν: «Με αίμα έχει γίνει η Ασφάλιση. Δεν είναι για παζάρια και για διάλυση».
Νωρίτερα στη συγκέντρωση στο ΙΚΑ Αριστοτέλους μίλησαν ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, η Νόπη Μουστακίδου, πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στον «Αρβανιτίδη» που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, καθώς και ο Δημήτρης Κιουμουσίδης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν συνδικάτα, σωματεία, μαζικοί φορείς, Λαϊκές Επιτροπές με τα πανό τους.
Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για το Σάββατο 30 Γενάρη με νέο συλλαλητήριο συμπαράστασης στους μικρομεσαίους αγρότες, που θα γίνει στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ.
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
1 σχόλιο:

  1. Η Κοινωνική Ασφάλιση για τη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος! Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ίδια η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας! Η επίθεση στο Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου! Δε θα παραδώσουμε την Ασφάλιση μας στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή