ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΠΑΜΕ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ



   Ενα γιγαντοπανό στον πύργο του Πειραιά κρέμασαν από νωρίς τα ξημερώματα εργαζόμενοι από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Το σύνθημα είναι «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας».
     Το γιγαντοπανό έχει σηκωθεί στην πρόσοψη του κτιρίου που βλέπει προς το λιμάνι, οπότε εκτός από τους Πειραιώτες  γίνεται ορατό και υποδέχεται τους χιλιάδες ταξιδιώτες που καταφθάνουν με τα πλοία στον Πειραιά. Το κτίριο έχει 22 ορόφους και ύψος 85 μέτρα.    Εξω από το κτίριο, με ντουντούκες και συνθήματα, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να αντιδράσουν και να βάλουν μπλόκο στα νέα μνημόνια, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να διεκδικήσουν την ανάκτηση των απωλειών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια ενώ στους γύρω δρόμους μέλη και στελέχη μετώπου πραγματοποιούν εξόρμηση διανέμοντας στον κόσμο προκηρύξεις. 
   Η νέα παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με τους δανειστές, δηλαδή την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, αποτελεί συνέχεια του μαζικού συλλαλητηρίου που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου