ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΠΑΜΕ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 11 ΙΟΥΝΗ


  Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται η προετοιμασία των συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές. Παράλληλα συνδικάτα και σωματεία προετοιμάζονται και για απεργία.
   Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις της χώρας. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
   Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους ενιαία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς να αποτρέψουν τους νέους σχεδιασμούς.
«Όλοι μαζί, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς εκπτώσεις στις διεκδικήσεις μας. Είναι αγώνας που αφορά τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας. Άμεση κινητοποίηση! Ξεσηκωμός τώρα!
   Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να οργανώσουν την πάλη με συζητήσεις, συνελεύσεις κλάδο τον κλάδο, εργ οστάσιο το εργοστάσιο! Να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής και να προχωρήσουν σε δυναμικά συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη, σε κάθε πόλη. Ενάντια στα νέα "μνημόνια", στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες.
    Για να μην παρθούν νέα μέτρα, για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα για απεργία παντού!». (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
   Παράλληλα στελέχη της ΕΓ του ΠΑΜΕ βρίσκονται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους την ανάγκη να δοθεί απεργιακή απάντηση, αλλά και για τη μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη.
    Παράλληλα, καθημερινά πληθαίνουν οι αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια. (Διαβάστε στις συνδεδεμένες ειδήσεις τις αποφάσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου