--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


   Καθαρή απάντηση ότι δεν συμβιβάζεται με το μαύρο μέλλον της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα μέχρι τον θάνατο, της δικής του χρεοκοπίας για να κερδίζουν τα μονοπώλια, έστειλε σήμερα ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης, με τη μαζική συμμετοχή του στο συλλαλητήριο δεκάδων σωματείων και φορέων της πόλης.
   Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ και των δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, πήραν θέση πίσω από τα πανό των σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών, των φορέων της κοινωνικής συμμαχίας.
   Μαζί τους εργάτες από χώρους δουλειάς που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, όπως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Διακονία», οι εργολαβικοί του νοσοκομείου «Παπανικολάου», οι εργαζόμενοι της χημικής βιομηχανίας «Καρίνα».
   Στη συγκέντρωση, στο Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Κώστας Ηλιού από τη Γραμματεία Μετάλλου του ΠΑΜΕ και χαιρέτησε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο Θεσσαλονίκης της Coca Cola. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου