ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΕΣ


  Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε, σήμερα Τετάρτη 4 Φλεβάρη στις 10 το πρωί, στο Τουρκικό Προξενείο η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.


  Εν τω μεταξύ από νωρίς το πρωί, όπως κατήγγειλε το ΠΑΜΕ, οι δρόμοι γύρω από το προξενείο είχαν αποκλειστεί από κλούβες των ΜΑΤ .
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών κατά την διάρκεια της κινητοποίησης θυροκόλλησε ψήφισμα.
   Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους μεταλλεργάτες της Τουρκίας, οι οποίοι απεργούν διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις και καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης της Τουρκίας να απαγορεύσει την απεργία.
  Παράλληλα, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα βρίσκεται στην κινητοποίηση των μεταλλεργατών στην Τουρκία.
Το ΠΑΜΕ απαιτεί:
 • Να παρθεί πίσω η Κυβερνητική Απόφαση για απαγόρευση της Απεργίας
 • Να υλοποιηθούν τα αιτήματα των μεταλλεργατών για Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με αυξήσεις 


2 σχόλια:

 1. «Η παρουσία της αστυνομίας θα είναι διακριτική»
  Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα ψήφισμα θα δίναμε τόσες κλούβες;
  Τα ήθη και έθιμα της νέας Κυβέρνησης;
  Αντωνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή