ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Π.Α.ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ


15 Χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΜΕ. Δίμηνη Οικονομική εξόρμηση Φλεβάρης - Μάρτης
 H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ ανακοινώνει την έναρξη δίμηνης οικονομικής εξόρμησης τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που βρίσκονται στη δύναμη του ΠΑΜΕ, τις κλαδικές και τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ, να μην αφήσουν εργαζόμενο, εργοστάσιο, τόπο δουλειάς και λαϊκό σπίτι που δε θα απευθυνθούν. Να βρεθούν κυριολεκτικά «στο πόδι» από την πρώτη μέρα για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

 Στόχος της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης είναι η απόκτηση των αναγκαίων οικονομικών μέσων για την ενίσχυση της δράσης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, της παρέμβασής του, της προβολής των θέσεων του ώστε να μπορέσει καλύτερα το ΠΑΜΕ να ανταποκριθεί στα βασικά καθήκοντα της οργάνωσης της εργατικής τάξης, των ταξικών αγώνων.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, όλους αυτούς που αντιλαμβάνονται ως χρέος τους να ενισχύουν από το υστέρημα τους οικονομικά το ΠΑΜΕ ιδιαίτερα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, να μπουν μπροστά στη διακίνηση των λαχνών.

 Ο λαχνός του ΠΑΜΕ να κυκλοφορεί παντού! Στα συλλαλητήρια, στις απεργίες, στις γενικές συνελεύσεις, στις συσκέψεις, στις γειτονιές, παντού. Για την ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΜΕ να οργανωθούν εκδηλώσεις, συζητήσεις, γλέντια.

 Η οικονομική αυτοτέλεια του ΠΑΜΕ, η ενίσχυση του από τους εργάτες αποτελούν όρο για την ύπαρξη του, για το δυνάμωμα των αγώνων, προϋπόθεση για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Δεν είμαστε σαν τους άλλους! Δεν έχουμε οικονομικές εξαρτήσεις από την μεγαλοεργοδοσία και τα μονοπώλια. Δε διαχειριζόμαστε ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν είμαστε μεσάζοντες και dealers προγραμμάτων. Δύναμη μας είναι η δύναμη που μας δίνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, ο λαός.

 Καλούμε κάθε εργάτη και εργάτρια, κάθε νέο και νέα, συνταξιούχο να στηρίξουν τη δύναμη εκείνη που μπήκε μπροστά στην οργάνωση της πάλης, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, που δεν τα διπλώνει μπροστά στις δυσκολίες στην επίθεση κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου.

  Εργαζόμενε- εργαζόμενη, νέα – νέε, άνεργε – άνεργη, συνταξιούχε

 Στήριξε το ΠΑΜΕ ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του, αν έχεις κάποιες επιφυλάξεις.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βρέθηκαν μπροστά σε κάθε αγώνα, σε κάθε μάχη των εργαζομένων.
15 χρόνια απ’ την ίδρυση του ΠΑΜΕ ήταν και θα είναι γεμάτα δράση, πρωτοβουλίες. Άντεξε και αντέχει παρά τις συκοφαντίες, παρά τις επιθέσεις του αστικού συστήματος, τις διώξεις.
 Καλούμε ιδιαίτερα κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο, κάθε επιτροπή αγώνα, να απευθυνθεί πλατιά τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και με το λαχνό. Να ανοίξει η συζήτηση με τους ανθρώπους του μόχθου, να ζητήσουμε θαρρετά να ενισχύσουν τις αντιστάσεις τους στους κλάδους και στους τόπους δουλειάς, την ελπίδα τους, τη δύναμή τους.

  Γενάρης 2014

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου