ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Eμποροϋπάλληλος» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Κάθε τέλος χρόνου αλλά και κατά την διάρκεια του βλέπουμε να απονέμονται εδώ και εκεί βραβεία επιχειρηματικότητας,
καινοτομίας, πωλήσεων, best places to work, κοινωνικής ευθύνης και ένα κάρο άλλα.

Κάθε οργανισμός και οικονομικό περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του διοργανώνει και από μια τέτοια φιέστα.

Έτσι και εμείς εδώ στο blog «εμποροϋπάλληλος»   που σεβόμαστε τον εαυτό μας αλλά κυρίως αυτούς που πραγματικά παράγουν τον πλούτο σε αυτόν τον κόσμο, αποφασίσαμε να απονείμουμε τα δικά μας βραβεία. Βοηθό μας σε αυτή την «τιτάνια προσπάθεια» μας θα έχουμε τα καθημερινά Δελτία Τύπου και blogs Σωματείων, αλλά και όποιον συνάδελφο μας στείλει τις προτάσεις του.

Η ιδιαιτερότητα των βραβείων αυτών σε σχέση με αυτά που προαναφέρθηκαν θα είναι ότι θα απονέμονται για πάντα και όχι κάθε χρόνο διότι εμείς αναγνωρίζουμε την διηνεκή "προσπάθεια" των επιχειρήσεων. Επίσης η λίστα θα ανανεώνεται άμεσα με κάθε «δήλωση συμμετοχής».

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ»
 
                                                                           Το Βραβείο
 . Η εταιρεία Αρβανιτιδης οι εργαζόμενοι απλήρωτοι από 4 έως και 6 μήνες.

 . Η εταιρεία Μαρινόπουλος με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, επεκτείνεται και στη χονδρική, έκοψε όλα τα επιδόματα από το βασικό μισθό.

 . Η εταιρεία Jumbo-κέρδη 2012 - 95εκ. ευρώ,  οι μισθοί των εργαζομένων 240 ευρώ, δεκάδες μηνύσεις σε συνδικαλιστές.

  .Η εταιρεία Praktiker-κέρδη 2012 - 3,5εκ. ευρώ, μειώσεις μισθών 7%.

 . Η εταιρεία Βερόπουλος, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με μειώσεις μισθών 12% που υπέγραψε το εργοδοτικό σωματείο, οι εργαζόμενοι απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες.
 

 
 
 . Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Hondos είναι απλήρωτοι 8 μήνες.
 
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου