--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Eμποροϋπάλληλος» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Κάθε τέλος χρόνου αλλά και κατά την διάρκεια του βλέπουμε να απονέμονται εδώ και εκεί βραβεία επιχειρηματικότητας,
καινοτομίας, πωλήσεων, best places to work, κοινωνικής ευθύνης και ένα κάρο άλλα.

Κάθε οργανισμός και οικονομικό περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του διοργανώνει και από μια τέτοια φιέστα.

Έτσι και εμείς εδώ στο blog «εμποροϋπάλληλος»   που σεβόμαστε τον εαυτό μας αλλά κυρίως αυτούς που πραγματικά παράγουν τον πλούτο σε αυτόν τον κόσμο, αποφασίσαμε να απονείμουμε τα δικά μας βραβεία. Βοηθό μας σε αυτή την «τιτάνια προσπάθεια» μας θα έχουμε τα καθημερινά Δελτία Τύπου και blogs Σωματείων, αλλά και όποιον συνάδελφο μας στείλει τις προτάσεις του.

Η ιδιαιτερότητα των βραβείων αυτών σε σχέση με αυτά που προαναφέρθηκαν θα είναι ότι θα απονέμονται για πάντα και όχι κάθε χρόνο διότι εμείς αναγνωρίζουμε την διηνεκή "προσπάθεια" των επιχειρήσεων. Επίσης η λίστα θα ανανεώνεται άμεσα με κάθε «δήλωση συμμετοχής».

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ»
 
                                                                           Το Βραβείο
 . Η εταιρεία Αρβανιτιδης οι εργαζόμενοι απλήρωτοι από 4 έως και 6 μήνες.

 . Η εταιρεία Μαρινόπουλος με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, επεκτείνεται και στη χονδρική, έκοψε όλα τα επιδόματα από το βασικό μισθό.

 . Η εταιρεία Jumbo-κέρδη 2012 - 95εκ. ευρώ,  οι μισθοί των εργαζομένων 240 ευρώ, δεκάδες μηνύσεις σε συνδικαλιστές.

  .Η εταιρεία Praktiker-κέρδη 2012 - 3,5εκ. ευρώ, μειώσεις μισθών 7%.

 . Η εταιρεία Βερόπουλος, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με μειώσεις μισθών 12% που υπέγραψε το εργοδοτικό σωματείο, οι εργαζόμενοι απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες.
 

 
 
 . Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Hondos είναι απλήρωτοι 8 μήνες.
 
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου