--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ"


 Η επιχείρηση «Αρβανιτίδης» χρόνια τώρα παραβιάζοντας κάθε εργατική και όχι μόνο νομοθεσία, εκφοβίζει τους εργαζόμενους. Η τρομοκρατία μέσα στα καταστήματα είναι καθημερινό φαινόμενο. Ακόμη και η εγγραφή στο σωματείο είναι λόγος απόλυσης.

Η επιχείρηση μηνύει εργαζομένους για παράνομη βία, όταν η ίδια με τα στελέχη της παρακολουθεί και καταγράφει με κάμερα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τη μέρα Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις και τις πορείες για να εντοπίσει τους εργαζόμενους που συμμετέχουν. Δεν καταβάλλει τα δεδουλευμένα, υποχρεώνει τους εργαζόμενους να πληρώνουν τα ληγμένα, τα χρήματα ληστειών. Μεταφέρει το προσωπικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινά στα παραθαλάσσια καταστήματα, αλλά και απεργοσπάστες στα καταστήματα των οποίων οι εργαζόμενοι απεργούν.

Η δικαιοσύνη, που χρόνια τώρα χαϊδεύει την επιχείρηση με τη μεγάλη παραβατική συμπεριφορά και τα τσιράκια της, δεν διστάζει να καταδικάσει τον συνάδελφο για τη συμμετοχή του στην απεργιακή φρουρά έξω από κατάστημα της «Αρβανιτίδης».

Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται, ενωμένοι στα ταξικά τους σωματεία αντιμετωπίζουν την ασυδοσία και τις επιθέσεις της εργοδοσίας που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, ακόμη και τη δικαιοσύνη για να επιβάλει τον νόμο της σιωπής. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Αρβανιτίδης» εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την συμπαράστασή τους στον συνάδελφο Βαγγγέλη Δεληολάνη για την άδικη καταδίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου