--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ"


 Η επιχείρηση «Αρβανιτίδης» χρόνια τώρα παραβιάζοντας κάθε εργατική και όχι μόνο νομοθεσία, εκφοβίζει τους εργαζόμενους. Η τρομοκρατία μέσα στα καταστήματα είναι καθημερινό φαινόμενο. Ακόμη και η εγγραφή στο σωματείο είναι λόγος απόλυσης.

Η επιχείρηση μηνύει εργαζομένους για παράνομη βία, όταν η ίδια με τα στελέχη της παρακολουθεί και καταγράφει με κάμερα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τη μέρα Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις και τις πορείες για να εντοπίσει τους εργαζόμενους που συμμετέχουν. Δεν καταβάλλει τα δεδουλευμένα, υποχρεώνει τους εργαζόμενους να πληρώνουν τα ληγμένα, τα χρήματα ληστειών. Μεταφέρει το προσωπικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινά στα παραθαλάσσια καταστήματα, αλλά και απεργοσπάστες στα καταστήματα των οποίων οι εργαζόμενοι απεργούν.

Η δικαιοσύνη, που χρόνια τώρα χαϊδεύει την επιχείρηση με τη μεγάλη παραβατική συμπεριφορά και τα τσιράκια της, δεν διστάζει να καταδικάσει τον συνάδελφο για τη συμμετοχή του στην απεργιακή φρουρά έξω από κατάστημα της «Αρβανιτίδης».

Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται, ενωμένοι στα ταξικά τους σωματεία αντιμετωπίζουν την ασυδοσία και τις επιθέσεις της εργοδοσίας που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, ακόμη και τη δικαιοσύνη για να επιβάλει τον νόμο της σιωπής. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Αρβανιτίδης» εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την συμπαράστασή τους στον συνάδελφο Βαγγγέλη Δεληολάνη για την άδικη καταδίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου