ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΜΕ: Ποιος είναι πραγματικά ο υπεύθυνος για την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (VIDEO)

Χιουμοριστικό βίντεο του ΠΑΜΕ που σχολιάζει τον πραγματικό υπεύθυνο για τη κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Την αγωνιστική του στήριξη στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ που ενώ έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τεράστιες δυσκολίες, εμπόδια και ελλείψεις στην εργασία τους, δέχτηκαν και την επίθεση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, εκφράζει το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ "πετάω την μπάλα στην εξέδρα".
Ενώ έχουν και οι δυο κυβερνήσεις, τεράστιες ευθύνες για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των συγκοινωνιών, ΜΕΤΡΟ και λεωφορείων, κάνουν το Μαύρο-Άσπρο, και κατηγορούν τους εργαζόμενους που σε αντίξοες συνθήκες εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Ας απαντήσει λοιπόν ο κύριος Μητσοτάκης, φταίει η κυβέρνηση ή οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ που:
  • Στο ΜΕΤΡΟ υπάρχει έλλειψη βάση οργανογράμματος εκατοντάδων οδηγών, τεχνιτών, εργατών δικτύου κτλ.
  • Στο ΜΕΤΡΟ είναι ακινητοποιημένοι 50% των συρμών λόγω έλλειψης ανταλλακτικών
  • Η έλλειψη εργαζομένων και συρμών έχει οδηγήσει σε μείωση των δρομολογίων και άρα αύξηση των καθυστερήσεων με συνέπεια οι συρμοί να έχουν μετατραπεί σε σαρδελοβάρελα, όπου ο κοσμάκης πατάει ο ένας τον άλλον, ειδικά σε ώρες αιχμής και τώρα λόγω των εορτών η κατάσταση γίνεται χειρότερη.
Φταίνε οι εργαζόμενοι κύριε πρωθυπουργέ που εσείς, όπως και ο Τσίπρας δεν κάνετε προσλήψεις;
Φταίνε οι εργαζόμενοι κύριε πρωθυπουργέ που εσείς, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αγοράζετε ανταλλακτικά για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιεί ο φτωχός κόσμος;
Μήπως φταίνε οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ και για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των Λεωφορείων;
Γιατί και στα λεωφορεία-τρόλεϊ:
Είναι ακινητοποιημένα λόγω ελλείψεων σε τεχνικούς και ανταλλακτικά το 50% του στόλου.
Το προσωπικό, οδηγοί και τεχνίτες, μειώθηκε πάνω από 40% ενώ ο όγκος του κόσμου που μετακινείται παραμένει ο ίδιος ή και μεγαλύτερος.
Ενώ η ανάγκη δρομολογίων μεγαλώνει, ο στόλος και το προσωπικό μειώνονται, οδηγώντας και εκεί σε αύξηση των καθυστερήσεων και μετατροπής των επιβατών σε σαρδέλες. Και μάλιστα, μαζί με τη χειροτέρευση των συγκοινωνιών έρχεται και αύξηση του εισιτηρίου.
Για όλα αυτά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται, άλλα οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές τους που θέλουν να τα παραδώσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο ΜΜΜ και επιτίθενται στους εργαζόμενους σε αυτά.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στις αστικές συγκοινωνίες, να ενώσουν την πάλη τους με τα συνδικάτα και τους λαϊκούς φορείς στις γειτονιές και να διεκδικήσουν:
Κρατική επιχορήγηση για την επισκευή και ανανέωση των στόλων σε Μετρό και Λεωφορεία-Τρόλεϊ.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα.
Μείωση της τιμής των εισιτήριων κατά 50%.
Διεύρυνση του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών και κάλυψη όλης της Αττικής, χωρίς καθυστερήσεις.
Οργανώνουμε την αντίσταση και δυναμώνουμε τον αγώνα για συγκοινωνίες λαϊκή περιουσία που θα λειτουργούν με κριτήριο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των λίγων». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου