ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ενόψει του συλλαλητηρίου στις 30/11

Συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης. Αποφάσισε πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ενόψει του συλλαλητηρίου των  Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων, των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στις 30/11, για την ενημέρωση και την οργάνωση των εργαζόμενων για την νέα επίθεση στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. 
Παράλληλα ενέκρινε ψήφισμα
αλληλεγγύης στον διωκόμενο συνάδελφο πυροσβέστη  Κωνσταντίνο Κέκη, καθώς και για την  παράσταση διαμαρτυρίας στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για την δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ


ΔΕΥΤΕΡΑ  16:30 ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ
ΤΡΙΤΗ      10:45 ΑΤΤΙΚΑ ΝΟΤΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ  11:00 ΟΝΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
ΠΕΜΠΤΗ  13:00 ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΤΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου