ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ:Εξορμήσεις στα «Leroy Merlin» - Αλληλεγγύη στην USB

Με πανό που ανέγραφε: «Αλληλεγγύη στη USB και στους εργαζόμενους της Leroy Merlin», μέλη των Συλλόγων Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 24 Μάρτη, εξόρμηση στο κατάστημα της «Leroy Merlin» στον Πειραιά.  Στο πλευρό τους και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.
Ανάλογη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε και από την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων
Ν. Θεσσαλονίκης στο τοπικό κατάστημα της εταιρείας, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι οι εξορμήσεις των Σωματείων Εμποροϋπαλλήλων εντάσσονται στην ημέρα δράσης που κάλεσε για σήμερα η Συνδικαλιστική Οργάνωση USB από την Ιταλία, μέλος της ΠΣΟ, για την κατάσταση στην πολυεθνική «Leroy Merlin». Επισημαίνεται ότι η USB διοργανώνει εξορμήσεις σε όλα τα καταστήματα της επιχείρησης στην Ιταλία, σήμερα Σάββατο, καλώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις - μέλη της ΠΣΟ να στηρίξουν αυτή τη δράση.
Κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων στα καταστήματα της «Leroy Merlin», τα μέλη των Σωματείων Εμποροϋπαλλήλων ενημέρωσαν και τους εργαζόμενους της εταιρείας, αλλά και τον κόσμο που βρισκόταν στα καταστήματα μοιράζοντας την ανακοίνωση της USB σχετικά με τις συνθήκες εκμετάλλευσης σε βάρος των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου