ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ

Το ισραηλινό στρατοδικείο στο Οφερ της Δυτικής Οχθης καταδίκασε χτες τη 17χρονη Παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι και τη 42χρονη μητέρα τηςΝαριμάν σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και πρόστιμο 1.500 δολαρίων έκαστη.
Η Αχέντ Ταμίμι είχε χαστουκίσει Ισραηλινό στρατιώτη στο χωριό της τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν σε επιδρομή του κατοχικού στρατού πυροβολήθηκε στο κεφάλι με σφαίρα καουτσούκ ο 15χρονος ξάδερφός της. Σύμφωνα με παλαιστινιακά ΜΜΕ, η δικηγόρος των δύο γυναικών, Γκάμπι Λάσκι, πρότεινε στη 17χρονη να παραδεχτεί την «ενοχή» για τις κατηγορίες
μεταξύ άλλων «της επίθεσης, παρακώλυσης και συμμετοχής σε βιντεοσκόπηση Ισραηλινών στρατιωτών», προκειμένου να αποφύγει αυστηρότερες ποινές από το μεγαλύτερο κατηγορητήριο, που περιελάμβανε και παλιότερη αντιστασιακή δράση της 17χρονης.
Η μητέρα της επίσης καταδικάστηκε για συμμετοχή σε βιντεοσκόπηση των στρατιωτών, ενώ ο πατέρας της Αχέντ, Μπασέμ, δήλωσε ότι η κόρη και η γυναίκα του «δεν έκαναν τίποτε κακό, παρά μόνο παλεύουν για δικαιοσύνη και ελευθερία».
  • Χτες, ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα,Μαρουάν Τουμπάσι, έκανε γενική ενημέρωση σε δημοσιογράφους γύρω από τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το Παλαιστινιακό και τις προσπάθειες της Παλαιστινιακής Αρχής για την εξεύρεση δίκαιης λύσης στη βάση δύο ανεξάρτητων κρατών στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Παλαιστίνης την Ανατολική Ιερουσαλήμ και εξασφάλιση των δικαιωμάτων των εκατομμυρίων Παλαιστινίων προσφύγων. Τόνισε ιδιαίτερα την υποστήριξη χωρών του Αραβικού Συνδέσμου και την αντίθεσή τους στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, και αναφέρθηκε εκτενώς στους ιστορικούς δεσμούς ανάμεσα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε ένα σύστημα κατοχής», φώναξε η Ταμίμι σε δημοσιογράφους στο στρατοδικείο της Οφέρ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πριν την έκδοση της απόφασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου