ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Π.Α.ΜΕ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ

Οι αγωνιστές Παλαιστίνιοι είναι ένοχοι μόνο γιατί υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαού τους να ζήσει ελεύθερος. Η Αχέντ Ταμίμι συνελήφθη, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε γιατί στάθηκε σαν ένα ακόμα παιδί της Παλαιστίνης με τη σφεντόνα απέναντι στα ισραηλινά τανκς κατοχής. Η Αχέντ Ταμίμι καταδικάστηκε από το Ισραήλ γιατί αντιστάθηκε.
Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου να καταδικάσουμε τη βαρβαρότητα του
ιμπεριαλισμού που φυλακίζει και σκοτώνει μικρά παιδιά. Η καταδίκη της Ταμίμι είναι ένας ακόμη λόγος να δυναμώσει η αλληλεγγύη των εργαζομένων για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, την απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.
Η καταδίκη της Ταμίμι ξεμπροστιάζει τόσο την ΕΕ, όσο και διάφορες δυνάμεις και φορείς, που στηρίζοντας την εκδικητικότητα του Ισραήλ μιλούσαν για "τιμωρία ανάλογη της πράξης". Ποια αναλογικότητα υπάρχει μεταξύ του πάνοπλου στρατιώτη κατοχής και του κοριτσιού που υπερασπίζεται το σπίτι της; Ποια αναλογία είναι αποδεκτή όταν το Ισραήλ, με τη στήριξη των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, κατέχει την Παλαιστίνη και καταπιέζει έναν ολόκληρο λαό;
Αυτή είναι η “ειρήνη” και η “δικαιοσύνη” των ιμπεριαλιστών. Φτώχεια, καταπίεση, φυλακίσεις και δολοφονίες μικρών παιδιών.
Αυτήν την “ειρήνη” οικοδομεί με το Ισραήλ και η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Το ΠΑΜΕ, το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε λαού να αγωνίζεται ενάντια στην καταπίεση, ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλισμό. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης στον αγώνα του για δικό του, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ στα σύνορα του ’67.
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι. Όσες αποφάσεις και να πάρουν, όσες συλλήψεις, φυλακίσεις και καταδίκες και να επιβάλλουν, οι αγώνες των λαών για ελευθερία δεν θα σταματήσουν. Οι αγώνες, τα όνειρα και οι ελπίδες ενός ολόκληρου λαού δεν μπορούν να κλειστούν σε καμία φυλακή! Οι λαοί θα νικήσουν!
Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα για μια κοινωνία που τα παιδιά όλου του κόσμου θα βρίσκονται στα σχολεία τους και όχι στις φυλακές.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ελλάδας να καταγγείλουν την καταδίκη της Αχέντ Ταμίμι και της μητέρας της. Να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου