ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Π.Α.ΜΕ


Έχουν βαλθεί να «σώσουν» τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα όπως «έσωσαν» τις συντάξεις.
    Η κυβέρνηση και ο υπουργός της κ. Κατρούγκαλος, νεκροθάφτες της Κοινωνικής Ασφάλισης, εφιάλτες των συνταξιούχων, έχουν βαλθεί να "σώσουν" τις εργασιακές σχέσεις και τα εργατικά δικαιώματα, όπως ακριβώς "έσωσαν" και τις συντάξεις με το νόμο-λαιμητόμο. Κατ‘ εντολή του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων έχουν βάλει στο στόχαστρο ό,τι έχει απομείνει από Συλλογικές Συμβάσεις και τα εργατικά - συνδικαλιστικά δικαιώματα που μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, δηλαδή στη διατήρηση και την αύξηση της κερδοφορίας των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Αυτό υπηρετεί η Έκθεση των Σοφών.
    Με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού, για τη δήθεν "θετική κατεύθυνση" που κινείται το πόρισμα της "Επιτροπής Σοφών", μας δίνει μια πρόγευση για την προετοιμασία του νέου κύκλου επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα. Το συγκεκριμένο πόρισμα θέτει όρους και προϋποθέσεις για την υπογραφή ΣΣΕ που θα βοηθούν στη μεγαλύτερη μείωση των μισθών για να διασφαλίζουν την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ταυτόχρονα ενισχύονται οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και μάλιστα προτείνονται ως αντίδοτο στην ανεργία.
    Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργατοϋπαλλήλους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Με οργάνωση και συσπείρωση στα ταξικά συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα να εμποδίσουμε το σχεδιασμό τους και ταυτόχρονα να οργανώσουμε τη δική μας επίθεση με βάση τις ανάγκες μας. Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.
    Να στηρίξουν την πρωτοβουλία των Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων, για την επαναφορά των ΣΣΕ και αναπλήρωση των απωλειών που έχουν δεχτεί οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο, με αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
    http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/109934/kataggellei-porisma-tis-epitropis-sofon-kai-kalei-se-agona-gia-kladikes
    ΚΚΕ http://www.902.gr/eidisi/politiki/109968/oi-ergazomenoi-na-petaxoyn-sto-kalathi-ton-ahriston-porisma-gia-ta-ergasiaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή