ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΔΕΘ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 5/9/15


 Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από κοινού με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.
Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός. Στην επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε. – επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατογειτονιά. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την Ε.Ε. και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.
Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στo νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα, οργανώνουμε την πάλη για να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.
Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ
πλ. Αριστοτέλους, Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                                                                                         
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου