ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

1 ΜΑΗ: ΑΓΩΝΙΑΤΗΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



   Μαζική, δυναμική και αγωνιστική ήταν η απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
Χιλιάδες εργαζόμενοι από δεκάδες κλάδους έδωσαν βροντερό «παρών» στη συγκέντρωση του Πανεργατικού Μετώπου στο Άγαλμα Βενιζέλου, στέλνοντας μήνυμα συνέχισης του αγώνα για να δικαιωθούν οι αγώνες και οι θυσίες των εργατών που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για τα δίκαια της εργατικής τάξης.
   Μεταξύ πολλών άλλων, στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο Σύλλογος Εργαζομένων της «Cosmote», το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Επισιτισμού, το ΣΕΤΗΠ, εργαζόμενοι στο Εμπόριο (Σωματείο Αρβανιτίδη, «Καρφούρ - Μαρινόπουλος», αλλά και η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων), οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, Λαϊκές Επιτροπές της πόλης, αλλά και οι δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας ΟΓΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΕΒΕ.
   Χαιρετισμό στη συγκέντρωση έστειλαν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της χημικής βιομηχανίας «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ», που είναι απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες και βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις μετά τους εκβιασμούς της εργοδοσίας για να υπογράψουν για εκ περιτροπής εργασία.
   Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των απεργών-απολυμένων της «Κόκα Κόλα», που απεργούν εδώ και 19 μήνες μαζί με τους συναδέλφους τους που απολύθηκαν παράνομα και καταχρηστικά.
   Οι απεργοί έδωσαν μαζικό «παρών» στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με το πανό τους που έγραφε «1η Μάη - Συμπαράσταση - Ούτε γουλιά μέχρι να λειτουργήσει το εργοστάσιο». Εκ μέρους τους μίλησε ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γραμματέας του Σωματείου.
   Στην ομιλία του ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι «τιμάμε με αγώνες τους νεκρούς της τάξης μας, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματός μας, στο δρόμο από το Σικάγο μέχρι τις μέρες μας». Αναφερόμενος στη συμπλήρωση φέτος 16 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΜΕ, σημείωσε: «Συνεχίζουμε αταλάντευτα, αγωνιστικά, ταξικά, ενισχύουμε το ΠΑΜΕ παντού σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς. Συνεχίζουμε αγωνιστικά για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, με μέτωπο απέναντι στις αυταπάτες, τον κοινωνικό εταιρισμό και τις ψεύτικες ελπίδες».
   Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με μεγάλη και μαχητική πορεία, που -όπως κάθε χρόνο- κατέληξε στο Μνημείο του Καπνεργάτη, όπου έγιναν και οι καταθέσεις στεφανιών


2 σχόλια:

  1. Το φασιστόμουτρο που κουβάλησε στην Αθήνα ο Λάκης ο επιδοτούμενος που νοιάζεται για την "Αριστερά"
    http://aristeramitilini.blogspot.gr/2015/05/blog-post_1.html#more
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτούς; http://www.thestival.gr/policy/item/166934-syssomi-i-kybernisi-stin-poreia-gia-ton-eortasmo-tis-protomagias-foto
    Ή με το ΠΑΜΕ http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/66544/protomagia-2015-maziki-kai-mahitiki-i-apergiaki-kinitopoiisi-toy-pame-sti#/0
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή