ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


    Άλλο ένα κρούσμα εργοδοτικού αυταρχισμού και τρομοκρατίας σε βάρος εργαζομένων σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Τρεις συνδικαλιστές της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα  Πυλαίας γιατί μοίραζαν στους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα κατάστημα Hondos Senter στο εμπορικό Κέντρο Απολλώνια, την ανακοίνωση - κάλεσμα για την απεργία της Κυριακής στο εμπόριο και το δελτίο Τύπου σχετικά με την καταδίκη του Νίκου Χόντου για παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης στο ίδιο πολυκατάστημα που σημειώθηκε το νέο κρούσμα αυταρχισμού.
   Μετά από παρέμβαση της εργοδοσίας του πολυκαταστήματος, η Αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές.
   Διάβημα διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα έκανε τόσο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής όσο και ο Λεωνίδας Στολτίδης από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.
   Οι τρεις συνδικαλιστές αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η εργοδοσία δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους.
   Στόχος της εργοδοσίας ήταν να τρομοκρατήσεις τους εργαζόμενους προκειμένου να εμποδίσει την επαφή τους με το σωματείο όπως συνέβη πριν λίγες μέρες και στη Αθήνα.

ΟΛΟΙ  στην ΑΠΕΡΓΙΑ  5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ώρα 12:30 μμ
Στο πεζόδρομο Αριστοτέλους με Τσιμισκή
Διεκδικούμε: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου