ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ

Από την δολοφονία του άνεργου, μεταλλεργάτη, αντιφασίστα
Παύλου Φύσσα

Μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία κατά του φασισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη από το ΠΑΜΕ και τις δυνάμεις της Λαϊκής Συμμαχίας. Στη συναυλία, με την οποία ξεκίνησε η συγκέντρωση, συμμετείχαν καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ενώ μίλησε ο Κώστας Ηλιού, μέλος της Γραμματείας Μετάλλου Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

 Η συγκέντρωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με συναυλία. 
Στην ομιλία του ο Κώστας Ηλιού μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Κλείνει σήμερα ένας χρόνος από τη δολοφονία του άνεργου μεταλλεργάτη Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ενέργεια που ήρθε σαν συνέχεια πολλών άλλων δολοφονικών επιθέσεων, από την επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, μέχρι τις επιθέσεις, τους τραμπουκισμούς και τα δολοφονικά χτυπήματα σε μετανάστες, αλλά και σε όποιον παλεύει ενάντιά τους. Αυτή είναι η δράση της Χρυσής Αυγής, του ναζιστικού φασιστικού μορφώματος, που στόχο έχει να φοβίσει, να τρομοκρατήσει, το λαϊκό κίνημα, να σπείρει το μίσος στο λαό.

Η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε ουρανοκατέβατη, δεν δημιουργήθηκε από κάποια άρρωστα μυαλά, δεν γεννήθηκε αυθόρμητα από την κρίση και τη φτώχεια, είναι γέννημα - θρέμμα του συστήματος, είναι νύχι κρέας με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τους εφοπλιστές, με τους εργολάβους στη ζώνη του Περάματος, με τους τσιφλικάδες στην Μανωλάδα.

Το σύστημα χρησιμοποιεί τη ΧΑ για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα, πότε την φουσκώνει για να εντείνει το κλίμα της τρομοκρατίας και φόβου, την καταστολή και πότε την έχει εφεδρεία για την χρησιμοποιήσει όποτε την χρειαστεί στο πλαίσιο αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος, ώστε να εγκλωβιστεί λαϊκός κόσμος. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι δηλώσεις στελεχών της ΧΑ ότι δεν αποκλείονται συνεργασίες και υποστήριξη προτάσεων όλων των κομμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου