ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΠΟΡΙΟ: ΨΗΦΙΣΜΑ

Να σταματήσει τώρα η αιματοχυσία του λαού της Παλαιστίνης
 Το Δ.Σ. του σωματείου  στη συνεδρίαση του στις 25/8/14 συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα  να απαιτήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο να σταματήσει τώρα η αιματοχυσία του λαού της Παλαιστίνης.
Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή  μας  στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Καταδικάζουμε  έντονα τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα παλαιστινιακά εδάφη, με συνέπεια το θάνατο εκατοντάδων αμάχων, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.

Καταγγέλλουμε τη χερσαία επίθεση ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, και την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης τού ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, με σκοπό την επιβολή των στρατηγικών οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν στην περιοχή. 

Καταδεικνύουμε την υποκρισία όσων εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα, και τη συνενοχή όσων κυβερνήσεων και κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης παζαρεύουν "γεωστρατηγικά οφέλη" με το αίμα των λαών και αναβαθμίζουν πολύπλευρα τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.                

Απαιτούμε άμεσα:

ü Να σταματήσουν άμεσα οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό  της Παλαιστίνης και να αποτραπούν χερσαίες επιχειρήσεις καθώς και να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής.

ü Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

ü Να γκρεμισθεί το απαράδεκτο τείχος διαχωρισμού και να αρθεί κάθε μορφής αποκλεισμός των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

ü Να αποχωρήσουν οι έποικοι που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του '67.

ü Να εξασφαλιστεί η επιστροφή όλων των Παλαιστινίων προσφύγων με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

ü Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας  της χώρας μας με το Ισραήλ.   

ü Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου