ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

«Eμποροϋπάλληλος» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


Κάθε τέλος χρόνου αλλά και κατά την διάρκεια του βλέπουμε να απονέμονται εδώ και εκεί βραβεία επιχειρηματικότητας,
καινοτομίας, πωλήσεων, best places to work, κοινωνικής ευθύνης και ένα κάρο άλλα.

Κάθε οργανισμός και οικονομικό περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του διοργανώνει και από μια τέτοια φιέστα.

Έτσι και εμείς εδώ στο blog «εμποροϋπάλληλος»   που σεβόμαστε τον εαυτό μας αλλά κυρίως αυτούς που πραγματικά παράγουν τον πλούτο σε αυτόν τον κόσμο, αποφασίσαμε να απονείμουμε τα δικά μας βραβεία. Βοηθό μας σε αυτή την «τιτάνια προσπάθεια» μας θα έχουμε τα καθημερινά Δελτία Τύπου και blogs Σωματείων, αλλά και όποιον συνάδελφο μας στείλει τις προτάσεις του.

Η ιδιαιτερότητα των βραβείων αυτών σε σχέση με αυτά που προαναφέρθηκαν θα είναι ότι θα απονέμονται για πάντα και όχι κάθε χρόνο διότι εμείς αναγνωρίζουμε την διηνεκή "προσπάθεια" των επιχειρήσεων. Επίσης η λίστα θα ανανεώνεται άμεσα με κάθε «δήλωση συμμετοχής».

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ»
 
                                                                           Το Βραβείο
 . Η εταιρεία Αρβανιτιδης οι εργαζόμενοι απλήρωτοι από 4 έως και 6 μήνες.

 . Η εταιρεία Μαρινόπουλος με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, επεκτείνεται και στη χονδρική, έκοψε όλα τα επιδόματα από το βασικό μισθό.

 . Η εταιρεία Jumbo-κέρδη 2012 - 95εκ. ευρώ,  οι μισθοί των εργαζομένων 240 ευρώ, δεκάδες μηνύσεις σε συνδικαλιστές.

  .Η εταιρεία Praktiker-κέρδη 2012 - 3,5εκ. ευρώ, μειώσεις μισθών 7%.

 . Η εταιρεία Βερόπουλος, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με μειώσεις μισθών 12% που υπέγραψε το εργοδοτικό σωματείο, οι εργαζόμενοι απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες.
 

 
 
 . Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Hondos είναι απλήρωτοι 8 μήνες.
 
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου