ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ24ωρη απεργία σήμερα και συγκέντρωση στο κατάστημα της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά πραγματοποίησαν το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στο σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».


Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς με κατεύθυνση το άλλο κατάστημα στην οδό Πασαλίδη και επιστροφή στο κατάστημα επί της Κομνηνών. Η συμμετοχή και σήμερα στην απεργία ήταν μεγάλη, ενώ απεργιακές συγκεντρώσεις εργαζομένων έγιναν επίσης στα καταστήματα στον Πολύγυρο και στον Μαρμαρά Χαλκιδικής.
Στις 2 σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, υπό τον υφυπουργό, Βασίλη Κεγκέρογλου. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι μετά και τη σημερινή συνάντηση θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, με δεδομένο πάντως ότι ήδη έχουν λάβει αποφάσεις κλιμάκωσης των απεργιακών τους κινητοποιήσεων σε περίπτωση που η συνάντηση αποβεί άκαρπη.
Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης στην Καλαμάρια διμοιρία της αστυνομίας με πλήρη εξάρτιση ήταν πίσω από την εκκλησία. Φωτο.  

 

 
φωτο από την συγκέντρωση

                                                                                  φωτο από την πορεία


 

1 σχόλιο:

  1. Μαρία
    Λειψή η ανάρτηση ,στην συγκέντρωση παραβρεθήκαν πολλά ταξικά σωματεία αλλά και αντιπροσωπία του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή