Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Π.Α.ΜΕ


Με κάθε μέσο να εκφραστεί η ταξική αλληλεγγύη
Δίπλα σε εργαζόμενους, απολυμένους και ανέργους στέκονται τα ταξικά συνδικάτα και φορείς του κινήματος
Το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, απολυμένους και ανέργους, «που βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις από τράπεζες και άλλα αρπαχτικά», να έρθουν σε επαφή με τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά. Χωρίς δισταγμό
, να πιάσουν επαφή με το ΠΑΜΕ.
Με την ίδια αποφασιστικότητα, το ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές να οργανώσουν την πάλη για να μη μείνει κανένας άνεργος, απολυμένος, λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα. Καλεί, επίσης, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, «να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Να καλέσουν και άλλους που είναι στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση και μαζί με τα συνδικάτα ν' απαιτήσουμε:
  • Η ΔΕΗ να αποκαταστήσει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κατοικίες εργατικών - λαϊκών οικογενειών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ιδιαίτερα στους ανέργους, στους χιλιάδες απλήρωτους, στις οικογένειες που ζούνε στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας, στα νέα ζευγάρια, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους χρόνια πάσχοντες, στους υπερήλικους, στις πολύτεκνες λαϊκές οικογένειες, στους αυτοαπασχολούμενους που έχουν χρεοκοπήσει ή βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, στους ξεκληρισμένους φτωχούς αγρότες.
  • Ν' απαγορευτεί η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.
  • Αμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ.
  • Να καταργηθούν οι φόροι που υπάρχουν στα τιμολόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου