ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συγκέντρωση την Κυριακή 9 Απρίλη ενάντια στην παραπέρα απελευθέρωση του ωραρίου

 

Σε συγκέντρωση καλεί η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 9 Απρίλη στις 10 το πρωί στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, ενάντια στην πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης που δίνει τη δυνατότητα, στον κατά τόπο αρμόδιο Δήμαρχο, μετά από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου, ν' αποφασίζει τη λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 6 το πρωί. 

Πρόκειται για μια απόφαση της κυβέρνησης που «ουσιαστικά σημαίνει πλήρη διάλυση του ωραρίου, με δουλειά 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες τη βδομάδα! Απλά χρειάζεται μια υπογραφή του εκάστοτε Δημάρχου, ώστε να επικυρώνει το τσάκισμα των εμποροϋπαλλήλων σε πολυκαταστήματα, σουπερμάρκετ και αποθήκες! Κάνουν πράξη δηλαδή τις προειδοποιήσεις των σωματείων στο εμπόριο για δουλειά ήλιο με ήλιο. Είναι αισχροί! Με τη γελοία πρόφαση για «αυξανόμενη καταναλωτική δραστηριότητα», προσφέρουν απλόχερα στην εργοδοσία ακόμα ένα δώρο».


Διαβάστε ολόκληρη η ανακοίνωση :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου