ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη στις 12 μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου (SPOT)


 Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 8 Μάρτη απευθύνουν εργατικά Σωματεία της πόλης.

Η απεργιακή κινητοποίηση έχει οριστεί στις 12 μ. στο Άγ. Βενιζέλου.

Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο στο ίδιο μέρος.

Στο κάλεσμά τους εργατικά Σωματεία της πόλης σημειώνουν:

«Να δώσουμε ουσιαστικό νόημα, να παλέψουμε για να γίνει πράξη η ευχή όλων μας: Ποτέ ξανά!

Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα… Είναι έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της HellenicTrain.

Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμία του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους!

Ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί το έγκλημα είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξαναακουστούν οι λέξεις κόστος, κέρδος όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού».





Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο στο ίδιο μέρος.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/03/23 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου