ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές

     

                                              

                                                    ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810

Email: enosiemporiothess@gmail.com

http://emporoupallilos.blogspot.gr/


Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ



Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλλει την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα, χιλιάδες μαθητές που μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους διεκδικούν με τους δίκαιους αγώνες τους να καλυφθούν άμεσα κενά και ελλείψεις στα σχολεία τους, ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες πανδημίας.

Το γεγονός πως η απάντηση του Υπουργείου στα αιτήματα των παιδιών μας ήταν χημικά και

άρνηση να συναντήσουν τους μαθητές δείχνει για ακόμα μια φορά πως η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, συνομιλούν και ικανοποιούν τα αιτήματα μόνο των Εμπόρων της Παιδείας, του μεγάλου κεφαλαίου και των εργοδοτών.

Αποδεικνύεται, με βάση και την επίσης αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στο Εφετείο, της μεγάλης αντιφασιστικής πορείας, πως η καταστολή και ο αυταρχισμός είναι η απάντηση του κράτους στις λαϊκές κινητοποιήσεις. Για αυτό η πρεμούρα τους να περάσουν νόμους περιορισμού των διαδηλώσεων και των απεργιών, κάθε συλλογικής δράσης.

Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές, απαιτούμε να ικανοποιηθούν εδώ και τώρα τα αιτήματά τους. Δηλώνουμε στην κυβέρνηση πως ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας θα «συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις», δεν δεχόμαστε εμείς να στοιβαζόμαστε στους χώρους δουλειάς, και οι μαθητές σε 25άρια τμήματα.

Κάθε φορά που θα σηκώνεται γκλοπ και θα πέφτει χημικό σε όποιον σηκώνει κεφάλι, σε όποιον αγωνίζεται, η απάντηση του οργανωμένου λαϊκού κινήματος θα είναι άμεση και αποφασιστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου