ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που ετοιμάζουν ένα μίζερο μέλλον για την εργατική τάξη και τα παιδιά της (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που ετοιμάζουν ένα μίζερο μέλλον για την εργατική τάξη και τα παιδιά της, έδωσε ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλονίκης που συμμετείχε μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων, το απόγευμα της Τρίτης 18 Δεκέμβρη, παρά τη βροχή και το τσουχτερό κρύο. 
Διαδήλωσε μαχητικά με όπλο το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ και σύνθημα: «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες» θα δυναμώσει τον αγώνα κόντρα στους σχεδιασμούς
κυβέρνησης - επιχειρηματικών ομίλων, που αποτυπώνεται και μέσα από το νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό, αλλά και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. 
Από το βήμα της συγκέντρωσης ο Γιάννης Κουρμούλης, μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, σημείωσε: «Κάθε κυβέρνηση σήμερα θα πρέπει να ζει με τον ίδιο εφιάλτη. Ότι έχει απέναντί της τους παραγωγούς του πλούτου. Που κάθε μέρα που περνά αναγνωρίζουν καλύτερα τον πραγματικό τους αντίπαλο, που κάθε μέρα αντιλαμβάνονται καλύτερα τη θέση τους στην οικονομία και την παραγωγή, που κάθε μέρα με μπροστάρη τις ταξικές δυνάμεις νιώθουν μεγαλύτερη τη δύναμη τους.
Σήμερα παίρνουν μήνυμα, οι εργοδότες, η κυβέρνηση, τα κόμματα των επιχειρηματικών ομίλων, οι εργατοπατέρες τους στα συνδικάτα. Ότι το ΠΑΜΕ μέσα στη φωτιά της ταξικής πάλης συγκρότησε το διεκδικητικό πλαίσιο που θα γίνει κτήμα και αγωνιστικός προσανατολισμός της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας. 
Που θα γίνει η βάση μιας ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας κάτω από τα κοινά συμφέροντα των εργατών με τα λαϊκά στρώματα. Που θα δημιουργήσει την αποφασιστική δύναμη για την συνολική αντιπαράθεση με την αντιλαϊκή πολιτική και θα ανοίξει το δρόμο για την αντεπίθεση. Δύναμη που θα επιβάλλει τους όρους για αξιοπρεπή ζωή και δουλειά, για την κάλυψη των αναγκών αυτών που παράγουν τον πλούτο και όχι τα κέρδη των λίγων».
Ακολούθησε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, που όσο και να στολιστεί δε μπορεί να κρύψει τα βάσανα και τη φτώχεια του λαού της. 
Με συνθήματα όπως: «Όχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία, να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία», «Καμία εμπλοκή καμιά συμμετοχή έξω οι βάσεις και οι ΝΑΤΟικοί», «Κανείς συμβιβασμός με τις περικοπές, αυξήσεις στους μισθούς συμβάσεις κλαδικές», «Εργάτη μη μειώνεις τις απαιτήσεις, στους ταξικούς αγώνες για νέες κατακτήσεις», κάλεσαν σε κλιμάκωση του αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου