ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΜΕ:Tα συνδικάτα να είναι σε επιφυλακή και ετοιμότητα ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας

Κάλεσμα στα συνδικάτα να είναι σε επιφυλακή και ετοιμότητα και να παρέμβουν με κάθε τρόπο ώστε να μην επιτρέψουν το ξεσάλωμα και τις αυθαιρεσίες της μεγαλοεργοδοσίας και να μη χαθεί καμία θέση εργασίας απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Κάθε χρόνο η εργοδοσία και μπροστά στο κλείσιμο του έτους
προχωρά σε απολύσεις εργαζομένων ιδιαίτερα όσων έχουν ΣΣΕ, προϋπηρεσία, επιδόματα κλπ., σε μειώσεις ή αντικαταστάσεις προσωπικού με νέους με όλες τις άθλιες εργασιακές σχέσεις και μισθούς, αξιοποιώντας κάθε πλευρά που της δίνει η αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που εμπλούτισε τη νομοθεσία των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα σε επιφυλακή και ετοιμότητα! Να είναι έτοιμα να παρέμβουν με κάθε τρόπο, να μην επιτρέψουν το ξεσάλωμα και τις αυθαιρεσίες της μεγαλοεργοδοσίας. Να μπουν μπροστά ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να μη γίνουν απολύσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα σωματεία, στο ΠΑΜΕ (τηλ. 2103301842 - 2103833786 email: pame@pamehellas.gr) να καταγγείλουν, να διεκδικήσουν αποφασιστικά μαζί με τα σωματεία το δικαίωμά τους στην εργασία. Τα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αλλά και το ΠΑΜΕ αυτοτελώς δεν κλείνουν στις γιορτές, δεν βάζουν λουκέτο, είναι παντός καιρού!
Με την οργανωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, δυναμώνοντας τα σωματεία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, με πίστη στο δίκιο μας και ψηλά τις αξίες της συλλογικής δράσης και της αλληλεγγύης, ευχόμαστε στους εργαζόμενους καλές γιορτές με υγεία και δύναμη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου