-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης:Εξορμήσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Το σωματείο της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων προχωρά σε εξορμήσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους στις 8 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα. Βάζουμε μπροστά το διεκδικητικό πλαίσιο με σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».
Σε καθημερινή βάση ξεδιπλώνεται στους χώρους δουλειάς με περιοδείες, συσκέψεις, συνελεύσεις η συζήτηση με τους εργαζόμενους για τα ιδιαίτερα και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την εργατική τάξη, αλλά και την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοτών να ωραιοποιήσουν την αθλιότητα που ζουν οι εργαζόμενοι μέσα από το παραμύθι της «ανάπτυξής» τους που σημαίνει ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060.
Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής δραστηριότητες:

ΤΕΤΑΡΤΗ
Πρωί σε καταστήματα του Κέντρου
Μεσημέρι περιοδεία στον Βασιλόπουλο
ΠΕΜΠΤΗ
Μεσημέρι περιοδεία στον Σκλαβενίτη Ανατολικά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πρωί στα ΝΟΤΟΣ , ΑΤΤΙΚΑ
Μεσημέρι περιοδεία στον Σκλαβενίτη Δυτικά


ΣΑΒΒΑΤΟ
Πανεξορμηση στο Κέντρο

ΚΥΡΙΑΚΗ
Πρωί στον όμιλο ΙΝΤΙΤΕΞ

19:30 σύσκεψη με συναδέλφους του κλάδου, και με επιχειρησιακά σωματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου