ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ

    Στο κενό έπεσε η προσπάθεια σήμερα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού να θέσουν ζήτημα αποπομπής των δυνάμεων της Εργατικής Ενότητας (που εκφράζει τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ) από το προεδρείο του ΕΚΘ έπειτα από την αποφασιστική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων.
    Συγκεκριμένα σήμερα,13/7/17, επιχειρήθηκε στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΚΘ από τις δυνάμεις τις ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ  να διαμορφωθεί το πλέγμα των επιχειρημάτων εκείνων που θα οδηγούσαν σε αποπομπή του ΠΑΜΕ από το προεδρείο για να ξεμπερδεύουν με τις θέσεις που έχουν κατακτήσει οι ταξικές δυνάμεις μέσα στο ΕΚΘ.
    Οι ταξικές δυνάμεις όλο αυτό το διάστημα αναδεικνύουν και καταγγέλλουν πολύ σοβαρά ζητήματα για τη λειτουργία του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος. Ζητήματα εκτεταμένης νοθείας, διαχείρισης, λειτουργίας του ΕΚΘ εδώ και χρόνια δε τα νομιμοποιούν με την ψήφο και την υπογραφή τους από τη θέση του ΓΓ. Αντίθετα τα καταγγέλλουν, αξιοποιούν κάθε μορφή να τα αναδεικνύουν στους εργαζόμενους. Άλλωστε όλοι όσοι συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια που στηρίζουν το ΠΑΜΕ, με αυτές τις θέσεις έχουν βρεθεί στα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος και άρα και της διοίκησης του ΕΚΘ.
    Αυτή την τίμια στάση αρχών και συνέπειας για τη λειτουργία της μεγαλύτερης δευτεροβάθμιας οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα, την παρουσιάζουν ως εμπόδιο στη λειτουργία, αποδεικνύοντας τι είδους λειτουργία θέλουν για το ΕΚΘ.
     Είναι φανερό ότι αυτή η σταθερή, αταλάντευτη στάση ενοχλεί. Η μαζική παρουσία των αγωνιστών που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ έδωσε μια πρώτη απάντηση.
    Πρέπει να ξέρουν όμως ότι οι ταξικές δυνάμεις, δεν σκιάζονται από μεθοδεύσεις και απειλές, θα συνεχίσουν σταθερά στο δρόμο της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων κόντρα σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και κόντρα σε όλα τα φαινόμενα εκφυλισμού μέσα στο εργατικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου