ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Π.Α.ΜΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τα ΜΜΕ και η κρατική ΕΡΤ εξαφάνισαν 

τη συνέντευξη του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη στάση της πλειοψηφίας των ΜΜΕ καθώς και τη Διοίκηση της ΕΡΤ για την αποσιώπηση και την εξαφάνιση από τα δελτία ειδήσεων της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων και σωματείων, αλλά και των αγωνιστικών πρωτοβουλιών στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις ενόψει της ΔΕΘ.

Την ίδια στιγμή που η παρουσία των εργοδοτικών οργανώσεων και της κυβέρνησης στα κανάλια και τα ραδιόφωνα ξεχειλίζει, αποδεικνύεται πως η φωνή του ταξικού κινήματος ενοχλεί και δεν πρέπει να ακούγεται.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να πάρουν μέρος στα Συλλαλητήρια που διοργανώσει σήμερα στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα και αύριο 10 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη, πλατεία Αριστοτέλους στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου